Viihde

Missi-Amandasta, 20, levitettiin nöyryyttävää videota netissä – kiusaajat tekivät naiselle todella törkeän tempun

Amanda Teuho

Nadi Hammouda

Jos Amanda Teuho valitaan ensi syksynä uudeksi Miss Suomeksi, hänellä on teema valmiina.

20-vuotias Tamperelainen haluaa nostaa esille koulukiusaamisen vaikutukset ihmiseen. Valitettavasti hänellä on asiasta omakohtaista kokemusta, sillä nainen kertoo joutuneensa kiusaamisen uhriksi ala- ja ylä-asteella.

Kuten moderniin kiusaamiseen kuuluu, kiusaajat hyödynsivät törkeästi kamerapuhelimia ja sosiaalista mediaa.

– He olivat ensin kuvanneet, kun joku kävi pissaamassa mopoautoni kahvaan. Sen jälkeen he odottivat piilossa ja kuvasivat kun menin avaamaan ovea ja koskin kahvaan. Sen jälkeen videota alettiin levittää netissä, Teuho muistelee.

Naisella oli pienestä asti ollut unelma päästä Miss Suomeksi ja kovasta yrityksestä huolimatta he eivät saaneet häntä lannistumaan. Päin vastoin.

– Halusin sen vuoksi enemmän päästä näyttämään, että unelmia pitää tavoitella. Siitä haluaisin puhua paljon julkisuudessa.

Viime vuosina Teuho on kerännyt kokemusta muun muassa juontajan töistä. Niissä hän on päätynyt välillä melko erikoisiinkin paikkoihin.

– Olin kerran juontamassa tapahtumaa, jossa esiteltiin metsäkoneita. Enkä tiennyt niistä yhtään mitään. Sitten tuli sellainen tilanne, että minun piti aina kuuluttaa, että mikä kone nyt on vuorossa. En kuitenkaan nähnyt paikalle, vaan minun piti päätellä se melkeinpä äänen perusteella. Kyllä se lopulta alkoi sujua. Kolmantena päivänä meni ihan hyvin, nainen nauraa.

– Ei voi muuta sanoa, kuin että rakastan tätä työtä.

Kokemusta ennen Miss Suomea hän haki myös pienemmistä missikilpailuista. Muutama vuosi sitten Teuho kruunattiinkin Miss Nokiaksi.

– Tavoitteena on nyt voittaa Miss Suomi ja päästä edustamaan Suomea Universumeissa, nainen hymyilee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat