Viihde

"Seksiä on kyllä paljon" – Salatut Elämät -tähti Sofia Arasolalla rohkea rooli uudessa sarjassa

Sofia Arasola

Toni Tervo

Salatut Elämät saa ensi syksynä uudenlaisen sisarsarjan.

Ohjelmasta on aikaisemmin nähty useita erilaisia spin off -sarjoja, mutta tänä kesänä kuvattava Rantabaari poikkeaa niistä monella tapaa. Mukana on vain kolme hahmoa runkosarjasta ja loput näyttelijtät ovat uusia nimiä. Jaksoja myös kuvataan huomattavasti enemmän, kuin yleensä 10-osaisiin spin off -sarjoihin.

Yksi Salkkareista mukaan hyppäävistä näyttelijöistä on Sofia Arasola, jonka hahmo Lola Vinberg nähdään Rantabaarissa.

– On tosi siistiä päästä mukaan. Kuvaukset ovat tässä juuri alkaneet ja ne kestävätkin elokuun loppuun. Olen tässä yrittänyt vähän lomailla ja kerätä voimia koitokseen.

Kuten nimestä voi päätellä, Rantabaari on suunnattu nuorille aikuisille ja käsittelee useita heitä koskettavia teemoja. Näitä ovat muun muassa juhliminen, ihmissuhteet sekä seksi ja irtosuhteet.

– Seksiä on kyllä paljon. Totta kai, kun kyse on nuorista aikuisista kesällä. Tietyllä tavalla ne kohtaukset ovat aika haastavia ja niitä miettii etukäteen. Onneksi mukana on tosi hyviä ammattilaisia ja asiat koreografioidaan hyvin.

Sarjassa Arasolan lisäksi Salatuista Elämistä nähdään Alissa (Johanna Puhakka) ja Pietari (Miikka Wallin). Heidän lisäkseen näyttelijäkaartista löytyvät Anssi (Matti Leino), Perttu (Heikki Ranta), Suvi (Jaana Joensuu), Jartsa (Aino Sirje), Krista (Emilia Jansson), Ville (Jaakko Mölsä), Olivia (Sara Ritala), Milo (Eric Barco), Sauli (Heikki Slåen) ja Johannes (Tuukka Leppänen).

– Uskon tästä tulevan sellaista, jota Suomessa ei ole ennen nähty.

Sarjaa kuvataan läpi kesän Helsingissä, joten sitä ennen Arasola päätti lähteä matkailemaan.

– Olen lomaillut Keski-Euroopassa ja sitten olin turistimatkalla Rhodoksella. Kesällä tulen olemaan myös kesäteatterissa Jyväskylässä. Tulee siis aika työntäyteinen pari kuukautta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tässäkö Suomen Lara Croft? Salkkareiden Sofia Arasola haluaa Tomb Raideriksi – katso kuva ja totea itse30.1.2019 04.00
Entinen Salatut Elämät -näyttelijä jätti alkoholin kokonaan – nopea muutos kehossa näkyi heti20.5.2019 04.15
MTV: Salatut Elämät -tähdellä yllättävä sivutyö – tekee jopa miljoonien eurojen diilejä30.4.2019 04.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat