Viihde

Temptation Island -Iiron uusi missityttöystävä avoimena parin suhteesta – mahtipontinen temppu toisilla treffeillä vei naiselta jalat alta

Rebecca Reinikkala

Lars Johnson

Temptation Islandin viides kausi päättyi siihen, kun saarelle pariskuntana saapuneet Meiju ja Iiro päättivät erota viimeisellä iltanuotiolla.

Ohjelman jälkeen nähdyssä Ekstra-ohjelmassa Iiro kuitenkin paljasti olevansa jo uudessa suhteessa. Miehen uusi rakkaus on viime Miss Helsinki -finaalissa nähty Rebecca Reinikkala.

– Tapasimme sosiaalisen median välityksellä, kun Iiro reagoi minun ig-tarinaani. Hän oli alusta asti herrasmies, joka avasi ovet ja toi kukkia. Se teki vaikutuksen. Lisäksi meillä oli heti tosi hyvä keskusteluyhteys ja yhteinen huumorintaju, Reinikkala kertoo.

Pari alkoi tapailemaan helmikuun alussa, mutta virallisti seurustelun vasta toukokuun puolivälissä. Sitä ennen Iiro ehti tehdä Reinikkalaan entistä isomman vaikutuksen.

– Hän yllätti minut toisilla treffeillä täysin tuomalla sata valkoista ruusua ovelleni kun olimme lähdössä viettämään iltaa. Se oli hieno kokemus, jollaista en ole ennen kokenut ja aika hieno ele. Hän on muutenkin todella huomioonottava. Tuo yllätyksiä ja kukkia ja vie syömään. Nytkin minulla on kolme hänen tuomaansa kukkaa kotona samaan aikaan.

Iiron taipale Temptation Islandissa sai mediassa runsaasti palstatilaa ja varsinkin sosiaalisessa mediassa sitä ruodittiin kiivaasti. Eikä positiiviseen sävyyn.

– Käytös siellä ei ollut ok ja olemme käyneet asioita läpi. Luulen, ettei hän vain ollut aiemmin tajunnut millaista käytöstä hänellä on, koska aika moni asia on saatu sovittua puhumalla entisessä elämässä. Hän aidosti uskoo oppineensa käytöksestään ja muuttavansa sitä, kun näki itse miten huonolta se näytti, Reinikkala vakuuttaa.

Hän myös paljastaa Iiron rikkoneen vaitiolosopimusta ja kertoneen naiselle osallistumisestaan ohjelmaan jo helmikuussa.

– Hän ei olisi saanut kertoa asiaa, mutta paljasti sen kyllä melkein heti ymmärrettävistä syistä.

– Aluksi kun kuulin tästä, joutui hetken miettimään että miten suhtaudun koko asiaan. Alussa se mietitytti kyllä paljon. Sitten ajattelin, että haluan kuitenkin antaa hänelle mahdollisuuden ja tutustua niin sanotusti ihmiseen ohjelmaan luodun roolin takana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Sinkku-Fanni harrasti seksiä varatun Juhon kanssa useita kertoja Temptation Islandilla: kertoo nyt oman versionsa tapahtumista – "Se oli ihan tietoisesti tehty"14.5.2019 04.00
Temptation Islandin Iiron likaisen härskit kommentit sinkku-Pauliinasta pöyristyttävät – nyt avautuu miehen Meiju-puoliso18.4.2019 04.00
"Apua, paljasta pintaa ihan liikaa" – Sinkku-Janina, 21, järkyttyi nähtyään ensivilauksen reissustaan Temptation Islandilla27.2.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat