Viihde

Ex-Salatut Elämät tähti Jutta Lehtinen karussa tilanteessa: fani vakoili naista intiimissä tilanteessa – "Olin käytännössä alasti"

Jutta Lehtinen

Toni Tervo

Salatut Elämät on vuosia ollut yksi Suomen suosituimmista sarjoista ja se on näkynyt sarjan näyttelijöiden elämässä. Sekä positiivisesti että negatiivisesti.

Katri Sievistä Salkkareissa vuosina 2003-2007 esittänyt Jutta Lehtinen ei aikoinaan sulattanut kovin hyvällä railakasta fanisuosiota.

– Julkisuus oli minulle todella vaikeaa. Rakastin työtäni, mutta siitä osa-alueesta en koskaan oppinut nauttimaan. Ihmiset tunnistivat ja lähtivät seuraamaan kadulla. Se ei enää ollut kovin kivaa.

– Olin juuri kirjoittanut lukiosta aloittaessani sarjassa. En ehkä osannut käsitellä sitä kunnolla.

Lehtinen muistaa myös muutaman todella karun "fanikohtaamisen".

– Olin kerran sellaisessa sovituskopissa, joka oli auki ylhäältä. Olin käytännössä alasti kun huomasin, että joku kurkki sieltä sisään. En myöskään voinut käydä niihin aikoihin uimahalleissa. Siellä oikeasti olin alasti, kun joku tuli juttelemaan ja pyytämään nimmaria.

Niinpä poistuttuaan sarjasta, Lehtinen huokaisi tavallaan helpotuksesta. Seuraavat vuodet hän kiersi maailmaa kunnes päätyi lopulta asumaan pieneen kylään Italian Toscanaan.

– Se paikka on uskomaton. Olen pari vuotta siellä perheen kanssa asunut ja tuntuu yhä aamuisin herätessä, että olen jossain elokuvassa. Siellä on niin kaunista.

Nykyisin nainen pyörittää kahta yritystä, joista toinen keskittyy markkinointiin ja hakukoneoptimointiin. Tänä kesänä hän tekee kuitenkin yllätyspaluun Pihlajakadulle, sillä Lehtinen nähdään vaihtoehtoista Salkkarit-todellisuutta käsittelevässä Pihlajasatu-sarjassa.

Lehtinen palaa näyttelemään Sievisten perheeseen, jossa asiat ovat melko toisella tavalla.

Vaikka julkisuus naista aikoinaan ahdistikin, hänellä on Salatuista Elämistä työpaikkana vain positiivista sanottavaa.

– Oli tosi ihanaa käydä tekemässä sarjaa ja nähdä toista perhettä. Asiat eivät oikeasti 12 vuodessa ole muuttuneet siellä ja se on vain hyvä asia. Työyhteisö oli yksi urani parhaista ja olin onnekas, että pääsin kokemaan tällaisen jo todella nuorena.

– Katrin hahmo oli myös todella helppo löytää jälleen. Jotkut asiat eivät muutu, hän hymyilee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

"Seksiä on kyllä paljon" – Salatut Elämät -tähti Sofia Arasolalla rohkea rooli uudessa sarjassa29.5.2019 03.50
Entinen Salatut Elämät -näyttelijä jätti alkoholin kokonaan – nopea muutos kehossa näkyi heti20.5.2019 04.15
MTV: Salatut Elämät -tähdellä yllättävä sivutyö – tekee jopa miljoonien eurojen diilejä30.4.2019 04.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat