Viihde

Bikinkropastaan palkittu Sari, 24, joutuu jatkuvasti selittämään elämänvalintaansa muille – "Heti kysytään, että oikeastiko"

Sari Perälä

Nadi Hammouda

Äiti tiesi taas kerran parhaiten.

Sari Perälä halusi 18-vuotiaana hakea mukaan Miss Suomi -kilpailuun, mutta naisen äiti löi suunnitelmalle jarrua. Viivyttely kannatti, sillä nyt nainen on 21 parhaan kilpailijan joukossa ja pyrkii kohti ensi syksyn finaalia.

– Se on ollut unelmani ihan pienestä asti. Äiti oli kuitenkin sitä mieltä, että en tuolloin vielä ollut tarpeeksi kypsä. Nyt koen olevani valmis tähän ja kaikkeen sen mukana tuleviin työtehtäviin, Perälä vakuuttaa.

Ennen osallistumistaan hän on kerinnyt saavuttaa jo muunlaisia voittoja. Perälä osoitti kurinalaisuutensa ja paineensietokykynsä voittamalla taannoin muun muassa Bikini-fitneksen Suomen mestaruuden.

Missinä hän puhuisi kuitenkin ihan toisenlaisista asioista.

– Menetin isäni nuorena ja haluaisin auttaa nuoria, jotka ovat samassa tilanteessa kuin itse olin. Muistan miten reagoin siihen silloin ja uskon, että olisin hyvä tuki.

Perälän isä taisteli pitkään alkoholin kanssa ja sillä on ollut iso vaikutus myös tyttäreen.

– Itse en käytä alkoholia lainkaan.

Vaikka tilastot osoittavat nuorten käyttävän alkoholia yhä harvemmin, Perälä joutuu yhä puolustamaan valintaansa.

– Ihan jatkuvasti saa olla selittämässä. Heti kun kerron asiasta, niin kysytään, että "oikeastiko, eihän, miksi?", Perälä puuskahtaa.

– Minua ei oikeasti haittaa, jos joku haluaa juoda. Ärsyttää vaan, kun pitää jatkuvasti perustella.

Perälä kertoo odottaneensa erityisesti misseille tänä vuonna järjestettyä entistä laajempaa koulutusta.

– Aion imeä siitä kaiken mahdollisen tiedon irti, hän nauraa.

– Esikuviani misseinä ovat Sara Chafak, Sabina Särkkä ja Alina Voronkova. Tykkään heidän tavastaan toimia ja tehdä asioita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Missikisaan osallistuva Jutta, 20, myy puhelinliittymiä kauppakeskuksessa – näyttävä nainen paljastaa kikan, jolla etenkin miesasiakkaat saadaan pysähtymään23.5.2019 04.55
Suomalaisen Katariinaan, 24, näyttävä ulkonäkö on huomattu ulkomailla asti – Kuva: onko tässä tuleva Miss Suomi?5.6.2019 03.50
Emman, 21, upea mudonmuutos – Kuva: ulkonäöstään koulukiusattu tyttö alkoi saada "hiukan" erilaista palautetta muodoistaan3.6.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat