Viihde

Suomalaisen Lauran, 24, ulkonäköpiirre kerää ihailevia katseita ja kommentteja – Kuva:  "Ne ovat tosi isot"

Laura Hautaniemi

Nadi Hammouda

– Minulle kasvatettiin kotona ajattelemaan, että voin olla mitä haluan. Päätin, että haluan olla Miss Suomi.

Laura Hautaniemeltä ei itsevarmuutta puutu. Miss Suomi semifinaalissa kilpaileva nainen tosin kertoo, että kaikki eivät hänen valintaansa täysin ole sulattaneet.

– Sain lähipiiriltä aika paljon epäilyä, kyseenalaistamista ja kritiikkiä, että miksi lähdin tällaiseen. Eihän se tietysti hyvältä tunnu, kun kerrankin olen omasta mielestäni juuri siellä minne sovin ja kuulun, nainen harmittelee.

Eniten Hautaniemi jännitti kuitenkin isälleen kertomista.

– Hän on sellainen introvertti ja "tietofiksu" mensakaveri. Mutta hän yllätti! Iskä on aina sanonut, että ei mitään väliä mikä koulutus minulla tai siskoillani on tai mitä ikinä valitsemme elämässä. Kunhan olemme tyytyväisiä siihen elämään, jonka itsellemme teemme. Iskä oli tosi kannustava ja auttoi valitsemaan mekkoakin semifinaalipressiin, nainen nauraa.

Hautaniemi kertoo saaneensa lapsesta asti tuntemattomiltakin kommenttia ulkonäöstään. Erityisesti naisen yksi piirre kirvoittaa usein mielipiteitä.

– Silmistäni saan kuulla usein. Tosi moni sanoo, että ne ovat tosi isot. Palaute on tosi positiivista ja monesti kun olen ollut kaupan kassalla, niin ihmiset kehuvat niitä, hän hymyilee.

– Olen nyt käyttänyt värillisiä piilolinssejä ja niistä jotkut ovat sanoneet, että ne ovat feikit. Itse kuitenkin koen, että se on sama asia kuin hiusten värjääminen.

Silmäteema toistuu myös muissa asioissa. Apteekissa työskentelevä missikokelas kertoo hakeneensa kouluun sekä farmasiaa lukemaan, että optometriaa. Jälkimmäisestä hän valmistuisi optikoksi.

– Silmät taitaa olla koko elämän kantava teema.

Miss Suomeksi päästyään hän haluaisi puhua erityisesti nuorille koulutuksesta.

– Jos voitan, haluaisin puhua siitä, kun omaa juttua ei heti löydy. Itse etsin sitä myös pitkään. Siinä ei ole mitään väärää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Missi-Amandasta, 20, levitettiin nöyryyttävää videota netissä – kiusaajat tekivät naiselle todella törkeän tempun28.5.2019 03.50
Suomalaisen Katariinaan, 24, näyttävä ulkonäkö on huomattu ulkomailla asti – Kuva: onko tässä tuleva Miss Suomi?5.6.2019 03.50
Onko Emmi, 25, Suomen näyttävin rakennusmestari? – Kuva: Missikisoissakin nähty nainen pomottaa raavaita miehiä ja rakastaa korkokenkiä28.5.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat