Viihde

Kiinnostaako kuuma seksi rannalla? Näillä vinkeillä teet siitä parempaa ja varmistat että hiekkaa ei joudu...paikkoihin

Eero Haapanen

Hellesäiden alettua Suomessakin monia alkaa varmasti ulkona tapahtuva lemmiskely himottaa.

Yksi suosituimmista paikoista, ainakin ajatuksen tasolla, julkiseen sessioon antautua on hiekkaranta. Rantaan liittyy kuitenkin yksi iso tekijä, joka vaikeuttaa asioita: hiekka.

– Suurin ongelma on se vitun hiekka. Olen harrastanut seksiä rannalla ja kaikki on hiekan peitossa. Kätesi, kondomit, liukuvoide...kaikki. Se on kolme työntöä ja auts, auts, auts, asiasta Redditissa keskusteltavaan lankaan kirjoittava henkilö summaa.

Men's Health on kuitenkin koonnut netistä vinkkejä kuinka rannalla lemmiskelystä voi paremmin nauttia.

– Jos siellä on rantatuoli, niin laittakaa pyyhe sen päälle ja antakaa palaa siinä, eräs kommentoija vinkkaa.

Toiset ehdottivat asentoja, jotka vähentävät hiekan joutumista ikäviin paikkoihin.

– Minulle ja vaimolleni takaapäin asento toimii hyvin. Näkymät ovat upeat ja hiekkaa ei mene sellaisiin paikkoihin, joihin sitä ei haluaisi. En ole koskaan saanut hiekkaa väärään paikkaan, mutta se on varmasti kivuliasta, eräs kommentoija toteaa.

– Meillä oli tuskallinen seksisessio hiekan kanssa, mutta palasimme seuraavana päivänä ja harrastimme seksiä, esileikki mukaanlukien, seisoma-asennossa. Se oli upeaa, toinen toteaa.

Eräs kommentoija vinkkaa myös rannan käyttämistä vain lämmittelynä.

– Menkää rannalle ja vain suudelkaa ja kiehnätkää toisissanne kiinni vaatteet päällä. Sillä tavalla voi luoda tunnelmaa. Sitten huoneeseen, suihkuun pesemään hiekat pois ja sen jälkeen voitte tehdä mitä haluatte.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Naisten uusi sooloseksivillitys sai asiantuntijan huolestumaan – voi aiheuttaa kiusallisen vaivan alapäähän20.5.2019 04.00
Kaikki tietävät seksiasennon 69, mutta tiedätkö millainen on 77? – Tuottaa naiselle syvempää nautintoa16.4.2019 03.50
Pilvi harrasti seksiä kumppaninsa sylissä kun jotakin meni vikaan – seksibloggari paljastaa nyt asian, joka jokaisen seksiä harrastavan kannattaa tietää18.4.2019 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat