Viihde

Krista masturboi joka päivä ennen töitä kuukauden ajan – yllättyi totaalisesti vaikutuksesta

Arkisto

Cosmopolitan-lehden kirjoittaja Krista McHarden kertoo kirjoituksessaan suorittaneensa kokeen, jossa hän masturboi joka päivä 30 päivän ajan ennen töihin lähtemistä.

Useita töitä tekevä nainen kirjoittaa arjen kiireiden ja stressin saaneen aikaan sen, että hän oli unohtanut pitää huolta omasta seksuaaliterveydestään.

– Sillä sekunnilla, kun elämästäni tulee stressaavaa, unohdan minulla olevan klitoris. Olen todella uupunut ja kiimaisen vastakohta. Tätä ei myöskään auta se, että mieheni on usein työmatkoilla.

Niinpä hän päätti ottaa ohjat omiin käsiin, kirjaimellisesti. Hän teki päätöksen tyydyttää itsensä joka aamu ennen töitä ja katsoa olisiko sillä mitään vaikutuksia.

Ensitunnelmat olivat hyvin positiivisia.

– Sain orgasmin ensimmäisenä päivänä todella nopeasti, mikä ehkä kertoo kuinka seksuaalisesti turhautunut olin. Tulemisen jälkeen halusin mennä vain ottamaan nokoset, mutta piti nousta töihin.

– Yllätyin kuinka rentoututunu ja huoleton olin. Olkapääni olivat alempana kuin normaalisti. Kun pomoni tiuski minulle, en normaaliin tapaan juossut vessaan itkemään, vaan annoin olla.

Koko loppuviikko sujui samaa tahtia ja McHarden kertoo innostuneensa niin paljon, että masturboi kahdesti päivässä ja viikonloppuisin.

– Luulin, että joka aamuinen masturbointi alkaisi uuvuttamaan, mutta orgasmit olivat yhä uskomattomia. Aloin ajatella, että orgasmit ovat avain maailmanrauhaan.

– Minulla oli töissäkin arviointikeskustelu ja arvioija kommentoi parantunutta olemustani.

Kolmannella viikolla alkoi kuitenkin ilmetä turnausväsymystä.

– Viikon loppupuolella aloin ajatella, että vittu pitääkö taas masturboida. En ole kuitenkaan luovuttaja, joten tein sen, vaikka sydän ei ollut täysillä mukana. Viimeisellä viikolla minun piti jo muistuttaa itseäni, että se pitää tehdä. Kuitenkin aina kun aloitin sen, niin se oli mahtavaa. Vähän kuin salille meneminen: ensin ei huvita, mutta siellä käytyäsi olet ylpeä itsestäsi. Hain vaihtelua myös uusilla leluilla.

Kokeella oli lopulta yllättävä vaikutus myös naisen seksielämään.

– Mieheni palattua harrastimme seksiä kolme kertaa viikossa, mikä on enemmän kuin normaali 1-2 kertaa. Minulla ei myöskään noina kertoina ollut kertaakaan vaikeaa saada orgasmia. 

– Yllätyin kokeen vaikutuskesta totaalisesti. Luulin jatkuvan masturboinnin tappavan vaginani ja saavan klitorikseni muuttamaan vieraaseen maahan. Mutta päinvastoin. Se herätti uudelleen seksihaluni ja auttoi vähentämään stressiä merkittävästi. Tämän tekemisen jälkeen voin sanoa, että kaikkien pitäisi masturboida enemmän. Se parantaa elämänlaatua.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Nainen harrasti seksiä joka päivä 7 päivän ajan – järkyttyi totaalisesti viidentenä päivänä6.3.2019 04.00
Pilvi harrasti seksiä kumppaninsa sylissä kun jotakin meni vikaan – seksibloggari paljastaa nyt asian, joka jokaisen seksiä harrastavan kannattaa tietää18.4.2019 03.50
Mies kieltäytyi antamasta suuseksiä vaimolleen – nainen teki ratkaisun, joka sai miehen varmasti katumaan omaansa22.3.2019 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat