Viihde

Onko kuopiolainen Jenni, 24, Suomen luonnonkaunein? – Kuva: Näyttävä nainen on nähty useissa missikilpailuissa

Jenni Tikka

Mainosstudio Sanna H

Kuopiolaiselle Jenni Tikalle missikilpailut ovat selkeästi sydämen asia.

24-vuotias nainen on nähty viime vuosina muun muassa Pitsimissi 2018-, Miss Hämeenlinna 2018- ja Miss Tampere 2017 -kilpailuissa. Lisäksi Vuonna 2017 hänet valittiin Savon Sanomien juhannusneito -kilpailussa juhannustytöksi.

Nyt Tikka nähdään kilpailemassa Suomen luonnonkauneimman naisen tittelistä Henna Peltosen luotsaamassa Miss Eloweena -kilpailussa.

– Päätin hakea mukaan Miss Eloweenaan, koska kilpailun arvot kohtaavat omien arvojeni kanssa. Kilpailu vetosi minuun, koska siinä arvostetaan perinteitä, luonnollisuutta ja sisäistä kauneutta.

– Odotan uusien ihmisten kohtaamista, esiintymistä sekä meidän upeaa kiertuetta. Totta kai toivon saavuttavani Miss EW 2019 -tittelin.

Jos voitto tulisi, Tikka haluaisi tuoda esiin omia arvojaan.

– Haluaisin toimia luonnollisena esimerkkinä niin nuorille kuin vanhemmillekin ihmisille. Haluaisin tuoda esiin sitä, että nuorikin ihminen voi menestyä elämässään.

– Toisten kohteleminen samalla tavoin kuin toivoisi itseään kohdeltavan, positiivisen ilmapiirin luominen, toisten kunnioittaminen ja luottamus ovat arvojani. Tuon niitä esiin ottamalla toiset huomioon ja auttamalla muita.

Kauneusleikkaukset ja ylenpalttinen ehostus ei ole Miss Eloweenassa sallittua. Tikalla on kuitenkin niihin mielipide.

– Mielestäni se on jokaisen oma asia, mutta olen itseeni tyytyväinen ilman kauneusleikkauksia. Pidän ulkonäöstäni huolta syömällä terveellisesti ja liikkumalla, mutta tykkään myös herkutella.

– Luonnollinen kauneus merkitsee minulle sitä, että ihminen on kaunis sellaisenaan kuin on ja kauneus hehkuu sisältäpäin.

Hän myös tietää mikä kilpailussa on naisen vahvuus.

– Paras ominaisuuteni on ehdottomasti sanavalmius sekä empaattisuus. Tykkään auttaa muita. Paheenani voin pitää sitä, että olen joskus liian hätäinen joissakin asioissa.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Onko punatukkainen Salla, 20, Suomen luonnonkaunein nainen? – Kuva: "En haluaisi itselleni kauneusleikkauksia"11.6.2019 04.00
Onko Iida, 22, Suomen luonnonkaunein nainen? – Kuva: "Jokaisella on oikeus määrätä omasta kehostaan"2.6.2019 22.45
Espoolainen Tiia, 19, haluaa olla Suomen luonnonkaunein nainen – Kuva: "pidän erityisesti silmistäni ja pisamistani"23.5.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat