Viihde

Naiset paljastavat: näin miehen seksitaidot voi päätellä jo ennen sänkyyn menemistä – mies, teetkö näitä asioita huomaamattasi treffeillä?

Kuvituskuva.

ESM arkisto

Men's Health-lehden haastattelemien naisten mukaan miehestä on mahdollista nähdä ulospäin kuinka hyvä hän tulee olemaan sängyssä.

Naiset kertovat tarkkailevansa jo ensimmäsillä treffeillä tiettyjä merkkejä.

– Kiinnitän huomiota siihen, onko joku hyvä kuuntelija ja kuinka he reagoivat. Onko heillä yhtään tunneälyä ja osaavatko he lukea sanattomia vihjeitä. Katson myös sitä, kuinka varmoja he ovat itsestään ja onko heillä tarve tehdä itsestään numeroa suojellakseen maskuliinisuuttaan. Jos ei ole, se kertoo minulle kuinka se henkilö osaa huomioida partnerinsa tarpeet, rajat ja halut. Ja mikä tärkeintä, silloin hänen ei tarvitse kokea todistavansa mitään, 28-vuotias Sophia kertoo.

– Tarkkailen treffeillä sitä kuinka itsetietoinen ja tarkkaavainen hän on. Mies, jolla on molemmat ominaisuudet, osaa yleensä siirtää ne myös makuuhuoneeseen. Hän on tuolloin nopea oppimaan mistä pidän ja mistä en. Ja osaa kommunikoida mistä itse pitää, Nikki, 26, toteaa.

Myös treffeillä koskettelua voi naisten mukaan kertoa paljon.

– Tavat, joilla hän koskee minua ei-seksuaalisesti voivat kertoa myös miten hän tulisi kohtelemaan minua makuuhuoneessa. Pienet leikkisät hetket, kuten kevyt olkapään hipaisu tai hellä käden puristaminen voivat kertoa paljon. Lupaavaa on myös, jos henkilö tietää intuitiivisesti milloin olla hellä ja milloin koskea vähän agressiivisemmin, Lisa, 24, kertoo.

Yksi vastaajista kertoi miehen venymisen kertovan paljon.

– Jos mies on valmis tekemään kaikkensa tehdäkseen jotain vuoksesi se osoittaa, että hän osaa myös antaa eikä vain ottaa vastaan. Jos hän kuuntelee ja osoittaa ymmärtävänsä sinua, hän varmasti tekee niin myös makuuhuoneessa, Maddy, 26, pohtii.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Nainen ja mies kokeilivat seksiaktia, joka monia miehiä yhä kauhistuttaa – olisitko sinä valmis tähän?24.4.2019 03.50
30-vuotias nainen harrasti melko erikoista seksiä lentokoneen vessassa – "parempaa kuin mikään mitä olen kokenut tavallisten miesten kanssa"31.10.2018 15.30
Tähän seksiin naiset eivät suostu – 50 % sanoo miehille että "ei ole sillä tuulella"16.8.2018 17.18

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat