Viihde

Suomalainen Julia, 21, poseeraa alusvaatteissa ja haaveilee mallin urasta – Kuva: vielä pari vuotta sitten juuri kukaan naisen nähnyt ei olisi sitä uskonut

Julia Lönnberg

Nadi Hammouda

21-vuotias Julia Lönnberg on nähty viime vuosina kisaamassa Miss Helsinki -finaalissa ja parhaillaan hän on 21 parhaan joukossa toivomassa pääsyä Miss Suomi -finaaliin.

Hän on poseerannut alusvaatekuvissa ja tehnyt muotinäytöksiä satojen ihmisten katsellessa. Ja vielä muutama vuosi sitten hän ei oikein uskonut sitä itsekään.

– Olen aina ollut todella, todella ujo. Jopa niin ujo, että junassa en halunnu nousta seisomaan ennen kuin oli ihan pakko jäädä pois. Välttelin julkisia käytäviä, joissa minun oli pakko ohittaa ihmisiä. Joku saattoi sanoa minulle, että onpa sinulla kauniit silmät, ja minä nostin kädet niiden peitoksi, hän luettelee.

Samaan aikaan ujo pikkutyttö ja myöhemmin ujo nuori nainen haaveili mallin urasta ja misseydestä. Lopulta hän rohkaistui astumaan ulos mukavuusalueeltaan.

Hän osallistui Miss Suomi -kilpailuun, mutta karsiutui pois jo ennen semifinaalia. Käännekohta tuli Miss Helsinki -kilpailussa, jossa hän päästi 10 parhaan joukkoon.

– Se oli pitkä ja välillä raskaskin kokemus, mutta ilman sitä en oikeasti olisi tässä. Samanlaista kokemusta ei saa mistään muualta.

Lönnbergin muuttunut olemus puri tällä kertaa myös Miss Suomen tuomareihin.

– Olen niin kiitollinen, että lähdin rohkeasti pois mukavuusalueeltani. Nykyään minua voi jännittää yhä viikkoja etukäteen. Erityisesti puhuminen ja käveleminen ihmisten edessä tulee aina varmaan jännittämään. Mutta kun pääsen lavalle, se kaikki unohtuu. Silloin olen vaan niin iloinen, että pääsen tekemään tätä.

– Huomaan aamulla herääväni aikaisin hymy huulilla. Se kertoo, että motivaatio on nyt korkealla.

Lönnberg toivoo missikilpailujen avaavan ovia uusille urille.

– Olen avoin kaikella ja haluan kokeilla kaikkea. Mallin ura on haave ja näyttelijän töitä olisi mielenkiintoista kokeilla. Olin taannoin avustajana eräässä elokuvassa ja siitä syttyi sellainen palo, nainen hymyilee.

Tällä hetkellä haasteet tuo työ risteilylaivalla, joka saattaa pitää naisen pois maista jopa 10 päivää putkeen. Työpaikalla Lönnbergin haaveet on kuitenkin otettu hyvin vastaan.

– Asiakkaat eivät ole tulleet kommentoimaan, mutta työkaverit ovat olleet ihania ja kannustaneet.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Suomalaisen Lauran, 24, ulkonäköpiirre kerää ihailevia katseita ja kommentteja – Kuva:  "Ne ovat tosi isot"10.6.2019 03.50
Suomalaisen Katariinaan, 24, näyttävä ulkonäkö on huomattu ulkomailla asti – Kuva: onko tässä tuleva Miss Suomi?5.6.2019 03.50
Onko Emmi, 25, Suomen näyttävin rakennusmestari? – Kuva: Missikisoissakin nähty nainen pomottaa raavaita miehiä ja rakastaa korkokenkiä28.5.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat