Puheenaihe

Tuure Kilpeläinen ja Lauri Tähkä jälleen kiertueelle – suosittu keikkatapahtuma tänä vuonna myös Helsinkiin

Tuure Kilpeläinen.

Matias Honkamaa

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty pikkujoulutapahtuma PikkujouluCircus kokoaa maan ykkösartisteja pikkujoulubileisiin tänäkin vuonna. Tällä kertaa kiertueen eri paikkakunnilla nähdään viime vuoden tapaan Lauri Tähkä sekä Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, ja mukana ovat myös Vesterinen yhtyeineen, Juha Tapio, Chisu, Dingo, Kaija Koo, Eppu Normaali, Paula Koivuniemi sekä Popeda.

PikkujouluCircus erottuu muista pikkujoulutapahtumista elämyksellisyydellään ja visuaalisuudellaan. Tavoitteena on tuoda pimeän talven keskelle värikäs sirkus.

– Halusimme tehdä jotain hieman erilaista kuin pelkän keikkatapahtuman ja lähdimme kehittelemään sirkusteemaa illan ympärille. Se tuntui herkulliselta aihiolta ohjelman ja somistuksen kannalta, Jyväskylän Messujen myyntijohtaja Jaana Kiilamaa kertoo.

Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran Jyväskylän Paviljonki Areenalla viime vuonna.

– Palaute kannusti meitä viemään konseptia eteenpäin ja usea kaupunki kiinnostui tapahtumasta välittömästi, Kiilamaa kertoo.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään kuudella eri paikkakunnalla. Listalla ovat Kuopio, Helsinki, Rovaniemi, Vaasa, Jyväskylä ja Mikkeli. Helsingissä esiintyvät Tuure Kilpeläinen, Lauri Tähkä ja Vesterinen yhtyeineen.

– Illan aloittaa huikea PikkujouluCircus Show eli paikalle kannattaa tulla ajoissa. Kannustamme juhlakansaa myös osallistumaan pukeutumalla teeman mukaan, Kiilamaa kertoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat