Puheenaihe

IL: Sanni, 23, haki vanhempaa seksiseuraa "Tinderin haastajasta" – sai mitä halusi ja paljon enemmän

Kuvituskuva.

Johanna Erjonsalo

Kyllästyttääkö seuran etsiminen Tinderistä? Moni nuori suomalainen hakee vaihtelua nyt Jodel-palvelun Seksiseuraa-kanavalta.

Jodel on anonyymi viestisovellus, jonka viestit näkyvät vain kymmenen kilometrin säteellä. Alunperin palvelua käytettiin korkeakouluopiskelijoiden piireissä yleiseen höpöttelyyn ja juoruiluun, mutta sittemmin Jodelille on keksitty uusia käyttötapoja.

Yksi Jodelia seuranhakuun käyttänyt on 23-vuotias Sanni. Ilta-Sanomien haastattelussa hän sanoi, että haki palvelusta nimenomaan seksiä.

–  Halusin seksiseuraksi itseäni vanhempaa, noin kolmekymppistä miestä, jolla on vahvat kädet ja tietää mitä tekee. Kirjoitin viestin läpällä, enkä vakavasti ajatellut, että siitä seuraisi jotain, hän sanoo Ilta-Sanomille.

Sanni sai useita viestejä ja päätti lähteä treffille miehen kanssa, josta oli nähnyt vain kuvan rintakehästä. Vaikka Sanni epäröi aluksi, etenivät treffit yökyläilyyn miehen asunnolle.

Kaksi vuotta treffien jälkeen Sannista ja miehestä on tullut pari, joka puhuu jo perheen perustamisesta.

– Saatetaan kuittailla jotain tyyliin, että ”tää oli just sitä, mitä halusinkin alun perin” viitaten toistemme ulkonäköön, Sanni kertoo IS:lle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Täältä suomalaiset löytävät parhaiten seksiseuraa – Tinderin osuus saattaa yllättää21.12.2018 04.00
Mies, haluatko saada suomalaisen naisen seksihalut syttymään? Tutkimus: kiinnitä huomiota näihin asioihin itsessäsi17.7.2019 04.00
Naiset kertovat: Mies voi olla seksissä heti parempi yksinkertaisen keinon avulla – "se saa minut heti kuumaksi"16.7.2019 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat