Viihde

Nainen halusi toteuttaa salatun seksifantasiansa ja järkyttyi lopputuloksesta – "ei koskaan enää"

Kuvituskuva.

ESM arkisto

Seksifantasioista puhuminen harvoin on helppoa ja toteuttaminen voi olla vaikeaa.

Ja joskus käy niin, että fantasia kannattaisikin jättää ajatuksen tasolle, sille todellisuus ei välttämättä vastaa kuvitelmaa. Men's Health on kerännyt artikkeliinsa tarinoita miehiltä ja naisilta, joiden salainen fantasiahetki ei mennyt ihan putkeen.

– Halusin harrastaa sidontaa ja sitä ei kyllä tehty oikein. Makasin mahallani kädet ostoskasseilla sidottuna selän takana ja jalkani sidottuna käsiini. En pystynyt liikkumaan ja minulla oli jotain, ehkä sukka, tungettuna suuhuni. Mies otti veitsen esiin ja toi sen lähelle kurkkuani ja silmiäni. Olin kauhusta kankeana. Olemme miehen känssä hyvissä väleissä, joten tiesin että kyseessä oli vain leikki. Mutta silti. Ei koskaan enää, eräs nainen kertoo.

Artikkelissa muistutetaan että sitomis- tai BDSM -leikkejä leikittäessä on tärkeää saada molemmilta ensin suostumus ja käyttää turvasanaa.

Eräs mies kertoo kuinka hänen tapailemansa nainen kaipasi kirjaimellisesti uutta kipinää suhteeseen.

– Hän halusi saada sähköiskuja sellaisesta karjatiloilla välillä käytettävästä sähköpiiskasta. Olin täysin ajatusta vastaan, mutta päädyin lopulta ostamaan sellaisen, joka oli suunniteltu erityisesti petileikkeihin. Nainen kuitenkin huomasi nopeasti sängyssä, että se ei ollutkaan hänen juttunsa ja syytti minua siitä, että olin antanut hänelle periksi. Hän oli aina ajatellut, että se näyttää kuumalta videoissa. Mutta se sattuu!, eräs mies kuvailee.

Yleinen fantasia monissa seksitutkimuksissa on ollut myös seksi julkisilla paikoilla. Vaikka siinä on mahdollista onnistua, myös epäonnistumisen riski on iso.

– Yritimme harrastaa seksiä autossa. Ajattelimme sen olevan kiihkeää, mutta se olikin kiusallista ja jännittynyttä. Pelkäsin koko ajan jonkun tulevan ja yllättävän meidät, joten en osannut yhtään rentoutua. Se johti siihen, että olin kuivempi kuin Sahara.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Naisen seksifantasia oli miehelle niin vastenmielinen, että suhde loppui – olisitko sinä toteuttanut?30.4.2019 03.50
Näitä seksiasentoja ja tapoja naiset salaa vihaavat – "En saa siitä yhtään mitään"14.6.2019 03.50
Tähän seksiin naiset eivät suostu – 50 % sanoo miehille että "ei ole sillä tuulella"16.8.2018 17.18

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat