Viihde

Suomalaisen Pauliinan rinnat saivat päiväkotilapsen hämilleen – sitten seurasi jäätävän rehellinen kommentti

Kuvituskuva.

Parhaat ja suorimmat kommentit tulevat yleensä lasten suusta.

Tämän on huomannut myös neljä vuotta lasten kanssa työskennellyt Pauliina Mattila, joka Poseland-sivuston blogiinsa on kerännyt useita lentäviä lauseita, joita pienet pirpanat ovat vuosien varrella suustaan päästelleet.

Muun muassa naisen ulkonäkö on saanut osansa:

– Lapsi toteaa: ”Pauliina eiks niin, että kaikilla naisilla on tissit?” Minä vastaan: ”Juu yleensä”. Tähän lapsi jatkaa: ”No miksei sulla sitten oo?” Kiitos, käännä vain veistä haavassa, nainen kirjoittaa.

– En yleensä meikkaa töihin, mutta kerran olin panostanut ja pistänyt vähän meikkiä. Sain välittömän palautteen. Lapsi: ”Öö mitä sun naamalle on tapahtunut?” Minä: ”Ei mitään, mulla on vähän meikkiä” Lapsi: ”Älä enää laita sitä” Asia selvä.

Mattilalla itsellään ei ole lapsia, joten erään päiväkotilaisen aukoton logiikka selvitti syyn siihen.

– Lapsi kysyy: ”Onko sulla lapsia?” Minä: ”Ei ole.” Lapsi: ”Miksei?” Minä: ”Ei vain ole vielä.” Lapsi sanoo kaverilleen: ”Se on kato semmoinen lesbo niin sen mahaan ei tuu vauvaa.” Loogisesti päätelty.

Eskari-ikäiset osoittavat myös selkeää taipumusta parinmuodostamiseen.

– Lapsi kysyy: ”Ootko sä naimisissa?” Minä: ”En ole” Lapsi: ”Mikset?” Minä: ”En ole vain mennyt naimisiin, mutta olen kyllä parisuhteessa” Lapsi: ”Ei se mitään, mä voin mennä isona sun kanssa naimisiin tai voin kysyä iskää.” En tiedä, kuinka säälittävältä vaikutan. Kohtelias lapsi kuitenkin.

Lue loput kommentit Mattilan blogista

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Superanny Suomen Pia Penttala: Suomalaisissa lapsiperheissä tapahtunut merkittävä muutos – "Ennen puhuttiin päihteistä, mutta nyt ongelmat ovat ihan uusia"17.2.2019 06.00
Lehti: Eineskeittojen vaiettu vaara – tuhansia lapsia vuosittain sairaalaan8.11.2018 04.30
Paloaseman sisätiloissa +33, päiväkotilapsia helpotetaan vedellä, lehmillä tukalaa...näin Suomessa kärsitään helteestä1.8.2018 22.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat