Viihde

Mies, näin saat naiset iskemään sinua baarissa – naiset paljastavat 7 ovelaa kikkaa, jotka saavat heidän kiinnostuksensa heräämään

Kuvituskuva.

Arkisto

Monet miehet lienevät tottuneet siihen, että heidän on baarissa tehtävä aloite potentiaalisen kumppanin mielenkiinnon saamiseksi.

Vaikka aloitteen tekeminen on aina suositeltavaa, nykypäivänä myös naiset ovat rohkeampia lähestymään kiinnostavaa kumppaniehdokasta. Men's Health lehti on listannut artikkeliinsa 7 naisten itsensä antamaa vinkkiä, jolla mies voi tehdä itsestään houkuttelevan.

1. Pukeudu rennosti, mutta älä liian rennosti

Monet miehet laittavat baarissa ykköset ylle naista varten, mutta itse asiassa mukava pukeutuminen voi olla vetoavampaa. Minusta on helpompaa mennä juttelemaan kundille, joka on pukeutunut rennosti. Hienot pukumiehet voivat olla uhkaavia. Olen myös iskenyt miehiä käyttämällä keskustelunavauksena jotain mielenkiintoista heidän käyttämäänsä vaatetta, Kaila, 29 kertoo artikkelissa.

Artikkelissa myös muistutetaan, että rento pukeutuminen ei tarkoita epäsiisteyttä. Vaatteiden tulee olla puhtaita ja rypyttömiä.

2. Ota kaveri mukaan

Jos miehellä on ympärillään muutama kaveri, se osoittaa hänellä olevan ystäviä eikä hän ole tuolloin baarissa saalistava pervo. Odotan kuitenkin yleensä, että mies, josta olen kiinnostunut, lähtee laumasta hakemaan itselleen vaikka juomaa baaritiskiltä ja sitten teen siirtoni, Sophia, 26, toteaa.

Jos kavereita on vain yksi, saatan jutella molemmille. Ison miesryhmän kanssa on kuitenkin vaikea jutella, Eliza, 36, jatkaa.

3. Ei naispuolisia kavereita

Naisen kanssa baariin tuleminen saa muut miehet mustasukkaiseksi, mutta se saa myös sinusta ehkä kiinnostuneet naiset epävarmaksi. Heillä ei ole mitään tapaa tietää, että onko nainen vaimo tai tyttöystävä, eivätkä ota riskiä.

4. Tee luoksesi saapumisesta helppoa.

Lyhyenä naisena haluan nähdä selkeän tien kiinnostavan luokse. En halua yrittää puskea ison miesjoukon läpi. Enkä halua koputella ihmisten olkapäille. Jätä vähän tilaa itsesi ja ystäväjoukkosi väliin. Äläkä istu alas ellei vieressäsi ole tyhjää paikkaa, Kaila neuvoo.

5. Älä näytä surulliselta

Kukaan ei halua lähestyä murjottavaa miestä baarissa. En halua jutella tyypin kanssa, joka ei hymyile ja yrittää väkisin olla cool olemalla vakava ja hiljainen, Sophia toteaa.

6. Tarkkaile ympäristöäsi

Juttele ystäviesi kanssa, mutta silmäile samalla välillä myös mitä muualla baarissa tapahtuu. Minulta on usein jäänyt mies lähestymättä sen takia, että pelkään keskeyttäväni jonkun hauskan keskustelun tai hänen baarin telkkarista intensiivisesti katsovan ohjelman. Lähestyn yleensä miehiä, jotka osallistuvat keskusteluun, mutta säännöllisesti hiukan vilkuilevat muualle, Alexa, 29, toteaa.

7. Ole rauhallinen

Kun vietät iltaa ystäväjoukkosi kanssa, älä ole todella kovaääninen. Huoneen kovaäänisimpänä oleminen saattoi olla hyvä keino viestiä itsevarmuutta ja saada tyttöjen huomio yläasteella, mutta ei toimi enää aikuisiällä. Nyt siitä tulee ainoastaan vaikutelma, että olet lapsellinen ja mahdollisesti kännissä. Alkoholin kanssa kannattaa muutenkin olla varovainen. Anna itsestäsi vaikutelma, että olet rento ja hauska tyyppi, jolla on kivat ystävät.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Baarissa työskentelevä Nina, 26, paljastaa asiakkaiden ärsyttävimmät tavat, jotka saavat naisen raivon partaalle – ethän vaan syyllisty mihinkään näistä? 23.7.2019 04.45
"Baarissa otan vihkisormuksen pois, jotta miehet ostavat minulle drinkkejä" – naimisissa olevien naisten paljastukset kuohuttavat24.10.2018 04.00
Naiset kertovat: Mies voi olla seksissä heti parempi yksinkertaisen keinon avulla – "se saa minut heti kuumaksi"16.7.2019 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat