Viihde

IL: Mamban Tero Vaara, 54, jätti alkoholin – uskomaton muutos vain 6 kuukauden jälkeen

Kuvituskuva.

Johanna Erjonsalo

Mamban laulaja Tero Vaara kertoo Iltalehden haastattelussa jättäneensä alkoholin. 54-vuotias muusikko kertoo lehdelle juoneensa viimeiset oluensa tammikuussa ja tehneensä sitten päätöksen lopettaa.

– Olen juuri sitä lajia, päälle viisikymppinen yksin asuva mies maalla, joka luisuu helposti raskaaseen alkoholinkäyttöön. Se ottaa enemmän kuin antaa. En halunnut kuulua siihen tilastoon, hän toteaa haastattelussa.

Kuuden kuukauden raittius teki mieheen käskinkoskeltavia muutoksia. Hän laihtui peräti 13 kiloa ja elämänlaatu parani hurjasti.

– Tuntuu kuin olisin saanut uudet paristot. Energiaa on valtavasti, olen kiinnostunut kaikenlaisista asioista enemmän ja saa enemmän aikaan. Ylipäätään olen kiitollinen, että olen hengissä ja terve. Melkein joka päivä on hyvä fiilis, muusikko kertoo Lehdelle.

Mamba jätti keikkalavat vuonna 2014. Vaaran kertoo haastattelussa, että näillä näkymin comebackia ei ole luvassa.

 

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Näin tunnistat Matti Nykäsen kuolemaan johtaneen tulehduksen oireet – tiedäthän monta alkoholiannosta päivässä saa juoda ennenkuin riski sairastua ylittyy?21.5.2019 04.15
Entinen Salatut Elämät -näyttelijä jätti alkoholin kokonaan – nopea muutos kehossa näkyi heti20.5.2019 04.15
Salatut Elämät -tähti yritti ostaa alkoholia kaupasta – myyjä kieltäytyi ensin myymästä ja syy sai miehen leuan putoamaan lattiaan13.6.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat