Viihde

Mallikisaan osallistuva Veera, 20, julkaisi somessa uskomattoman kuvaparin vartalostaan ja ihmiset innostuivat – "Kuvien välillä on 5 vuotta"

Veera Könönen

Lifu/Linda Lipponen

Veera Könönen on aina ollut urheilullinen.

Sosiaalisessa mediassa Welnessmallikilpailussa parhaillaan kisaava nainen jakaa sporttisia ja hyvinvointiin liittyviä kuvia iloisella asenteella. Yksi julkaisu sai kuitenkin naisen seuraajat innostumaan muita enemmän

– Julkaisin alunperin Instagramin Stories -osastossa kuvaparin, jossa näytin miten vartaloni on muuttunut viimeisen viiden vuoden aikana. Ihmiset innostuivat siitä niin paljon, että he halusivat minun tekevän siitä ihan kunnon julkaisun ja vähän avaavan sen taustoja, Könönen kertoo.

Ensimmäisessä kuvassa Könönen kertoo olleensa yläasteella aikana, jolloin urheilu ei naista juuri kiinnostanut.

– Olen aina harrastanut urheilua, mutta silloin enemmän musiikki ja sellaiset olivat tärkeämpiä ja liikunta jäi. Sen alkoi huomaamaan, sillä olin paljon väsyneempi eikä minulla ollut niin paljon energiaa. Sen lisäksi yläasteella kroppani muuttui muutenkin. En koskaan ollut varsinaisesti ylipainoinen, mutta kyllä sen tunsi.

Könösen lähipiiri on aina ollut urheilullista, joten pian myös nuori nainen alkoi tuntea halua liikunnan harrastamiseen. Mukaan kuvioihin tuli kuntosali, josta tuli Könösen intohimo.

– Lempitreenini on yläkropan treenaaminen. Sitä aina ajatellaan, että naiset rakastavat treenata pakaraa ja takareisiä, mutta minä inhoan sitä, Welnessmallifinalisti nauraa.

– Rakastan salilla käymistä. Nykyäänkin käyn viisi kertaa viikossa.

Julkaisemansa kuvaparin toisessa osassa nähdään Könönen, jonka kroppa on todella timmissä kunnossa. Hän muistuttaa kuvaa katsoville kuitenkin yhden tärkeän seikan.

– Kuva on otettu viime kesänä lyhyen kiristelyjakson jälkeen. Kukaan ei ole aina tuollaisessa kunnossa, eikä se ole minunkaan nykykuntoni.

Könösen taival Welnessmallikilpailussa huipentuu syksyllä käytävään finaaliin. Kuten julkaisemansa kuvan, hän näkee kilpailun hyvänä tapana vaikuttaa positiivisesti ihmisten elämään.

– Lähdin mukaan luettuani kilpailun kuvauksen. Koin sen ehdottomasti omakseni, koska siinä ei haettu varsinaisesti fitnestä tai kireää kroppaa. Haluan itsekin tuoda esille ajattelua, että voi syödä paljon ja liikkua paljon ilman tiukkoja dieettejä.

– Erityisesti nuorille haluaisin olla positiivinen esikuva.

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Suomalaismalli Jonnan, 19, tatuointi kääntää päät kadulla kesäisin – "se sopi juuri sinne ja kun kävelen shortsit jalassa..."3.4.2019 04.55
Viivi Pumpaselta melkoinen muodonmuutos – Kuva: tunnistaisitko naisen kadulla?21.5.2019 04.00
Vaatemyyjä Tarja, 25, teki upean muodonmuutoksen: XXL-koko vaihtui M:ksi – Kuva: "Olen elämäni kunnossa!"19.4.2019 04.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat