Viihde

Tempation Island -sinkku Candiella, 23, julkaisi toinen toistaan paljastavampia kuvia somessa – kertoo nyt kuinka huijasikin koko Suomea

Candiella Suominen

Toni Tervo

Moni Candiella Suomisen tuntenut kurtisti todennäköisesti kulmakarvojaan toukokuussa.

Aiemmin lähinnä koirista ja luonnosta kuvia Instagramissa julkaissut 23-vuotias nainen alkoi yhtäkkiä julkaista toinen toistaan paljastavampia kuvia. Kuvien joukossa oli niin antavia bikinikuvia kuin kuvia, joissa nainen on yläosattomissa.

 

Sen jälkeen tulivat kuvatekstit, jossa Suominen vihjaili ette ole niin "kiltti tyttö" kuin on annettu ymmärtää.

– Monet varmaan luulivat, että olen seonnut, Suominen toteaa.

Nyt hän on kuitenkin valmis kertomaan totuuden. Kyseessä oli naisen toteuttama sosiaalinen kokeilu, joka sai inspiraationsa hänen osallistumisestaan Temptation Islandin viidennelle kaudelle.

– Siellä meistä otettiin rannalla bikinikuvat, joiden julkaisun jälkeen minua kohtasi tietynlainen paskamyrsky. Sain kuulla olevani pelkkä bimbo ja Suomen suurin huora ja tyrkky, vaikka itse koin kuvat ihan tyylikkäänä. Se tuli aika puskista.

Suominen alkoi suunnitella koetta, jossa hän testaisi kuinka paljon paljastavan somemateriaalin julkaisu vaikuttaisi hänen elämäänsä. Tulokset olivat rajuja.

– Minusta alkoi liikkua ihan järkyttäviä juoruja. Minun väitettiin harrastavan seksiä varattujen miesten kanssa ja masturboineen julkisesti puistossa. Juoruja levitettiin Jodel-palvelussa, jonka kautta ne tulivat minun tietooni ihmisten kysyessä asiasta. Ne ikään kuin muuttuivat todeksi, vaikka niissä ei ollut mitään totta.

 

Suominen uskoo paljastavien kuvien julkaisun vaikuttavan myös työmahdollisuuksiin.

– Sain tietooni, että minusta oltiin alettua pohtia olenko soveltuva hoitamaan töitäni. Tai että jos hakisin johonkin paikkaan, niin minua ei palkattaisi. Tämä on asia, jota haluaisin etenkin nuorille tuoda esille.

Somen vaikutus nuoriin ihmisiin oli yksi Suomisen pääajatuksista koetta tehdessä. Hän huomasi muutoksen itsessään ja on huolissaan kuinka nuoret, jotka elävät lapsuudesta asti somessa, asian kokevat.

– Omassa ajattelutavassani tapahtui selkeä muutos. Yhtäkkiä aloinkin miettimään, että miten saada tykkäyksiä instagramissa. Tai jos joku kuva ei tuonutkaan yhä paljon tykkäyksiä, niin mitä minun pitäisi tehdä saadakseni niitä lisää.

– Yhä nuoremmat lisäävät tykkäysten toivossa paljastavaa materiaalia sosiaaliseen mediaan. Heille siitä uhkaa tulla normi.

 

Suominen kertoo ulostulonsa jälkeen palauttavansa sometilinsä taas itsensä näköiseksi.

– Haluan palata aikaan ennen tätä, enkä aio enää julkaista paljastavaa materiaalia. Tiedostan, että tällä kokeella olen voinut pilata itseltäni jotain työmahdollisuuksia, mutta halusin näyttää sen vaikutukset.

Suominen kirjoitti kokeestaan omin sanoin blogissaan. Sen voit lukea tästä linkistä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

HS: Temptation Islandin raju iltanuotio sai Sami Kurosen kyseenalaistamaan koko ohjelman – "kuinka pitkälle oikein voidaan mennä"28.3.2019 04.30
Sinkku-Fanni harrasti seksiä varatun Juhon kanssa useita kertoja Temptation Islandilla: kertoo nyt oman versionsa tapahtumista – "Se oli ihan tietoisesti tehty"14.5.2019 04.00
Temptation Islandissa vuonna 2017 nähty sinkku-Mari, 22, kumoaa yleisen käsityksen TIS-sinkuista – ja paljastaa asian, jota tv-katsojille ei näytetä4.4.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat