Viihde

Miss Suomi 2008 Satu Aarnion odotettiin paljastavan vartalonsa vieraille työkeikalla – härskin tarjouksen seuraukset näkyvät tänäkin päivänä

Satu Aarnio

Toni Tervo

Satu Aarnio on tehnyt promoottorin töitä jo reilusti yli 10 vuotta.

Vuoden 2008 Miss Suomi on työssään nähnyt ja tavannut jos jonkinmoisia ihmisiä ja saanut työtarjouksia laidasta laitaan. Valitettavasti kaikki eivät ole olleet asiallisia.

– Varsinkin urani alkuaikoina ehdotettiin sellaisia työkeikkoja, että olisin jossain messuilla vähissä vaatteissa. Sellainen on minulle ehdoton no go.

Tänä päivänä Aarnio pyörittää promootiotoimistoa, joka välittää työntekijöitä erilaisiin tapahtumiin ja edustustehtäviin. Tuo vuosien takainen törkeä ehdotus on saanut Aarnion suojelevaksi omiaan kohtaan.

– Minulla on työntekijöitteni kanssa sellainen linja, että en laita heitä millekään sellaiselle keikalle, jota en itse tekisi. Minulla on töissä paljon nuoria naisia enkä halua, että heitä esineellistetään tai pidetään seksiobjekteina.

Aarnio kertoo olevansa melko vaativa esimies.

– Odotan työntekijöiltäni aika paljon. Promootiotyössä tarvitsee sellaisia taitoja, joita ei voi oppia. Yritän siis etsiä hakijoiden joukosta helmiä, joilta tämä työ luonnistuu. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse heti osata, vaan koutsaamme kyllä asioissa.

– Tällä alalla kuitenkin meininki on tulos tai ulos. Yksi huono tekijä voi pilata koko asiakassuhteen, Aarnio toteaa.

Ex-missi kertoo olevansa elämässään pedantti aikatauluttaja, mutta tänä kesänä hänen onnistui ensimmäistä kertaa pitkään aikaan vaihtaa kunnolla vapaalle.

– Pidin kaksi viikkoa lomaa täysin ilman sovittuja aikatauluja. Tein mitä halusin ja näin ystäviä. Se oli ihanaa ja aion ehdottomasti ottaa tämän tavaksi, nainen hymyilee.

Aarnion missiksi kruunaamisesta on jo yli 10 vuotta. Hän kertoo seuranneensa uusien missien taivalta hiukan huolissaan sosiaalisen median vuoksi.

– Kun minä olin missihommissa, sitä ei ollut. Nyt vähän huolissani katson, kuinka moni rakentaa uransa oikeastaan pelkästään sen varaan. Minulla on vähän sellainen tuntuma, että sosiaalinen media on ohimenevä trendi, joka on ehkä jo saavuttanut huippunsa. Jos se tästä alkaa laskea, niin on fiksua olla jotain muutakin menossa.

– Minusta sosiaalinen media on muutenkin aiheuttanut paljon ongelmia. Siellä on helppo esittää olevansa jotain muuta. Suomalaiset ovat muutenkin niin kateellinen kansa ja some on vahvistanut sitäkin. Itse koen, että olen sen ikäinen, että en sitä tarvitse. Olen siellä ainoastaan, koska yritykseni on.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Miss Suomi -semifinalisti Elisaa, 19, väitetään ilkeäksi tyrkyksi, joka jyrää muut alleen – näin hän vastaa väitteisiin24.7.2019 22.45
"Naiselliset muodot" ovat Nicolen, 21, valttikortti Miss Suomi -kilpailussa – Kuva: "häpesin ennen vartaloani"31.5.2019 04.00
Suomalaisen Katariinaan, 24, näyttävä ulkonäkö on huomattu ulkomailla asti – Kuva: onko tässä tuleva Miss Suomi?5.6.2019 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat