Viihde

Sini Ariell näki kolme maahanmuuttajamiestä Helsingin metrossa ja päätti sanoa heille sanottavansa – "nousin ylös penkistä ja kävelin heidän luokseen"

Sini Ariell.

Petri Mast

Suomessa vierailulla oleva pin up -malli ja tatuointiartisti kertoo sosiaalisessa mediassa kohtaamisestaan kolmen nuoren maahanmuuttajamiehen kanssa.

Ariell oli matkalla metrolla kun hänen huomionsa kiinnittyi kolmeen Suomen puolustusvoimien maastopukua käyttävään ulkomaalaiselta vaikuttavaan mieheen. Hän kertoo menneensä heti juttelemaan kolmikolle.

– Istuin parin penkkirivin päässä. Hetken mietittyäni, kehtaanko, nousin ylös penkistäni. Kävelin rempseästi täydessä metrossa heidän luokseen, kättelin ja sanoin ”Anteeksi tämä kuullostaa vähän oudolta, minun nimeni on Sini Ariell. Pakko sanoa, että mä arvostan teitä ihan sanoin kuvaamattoman paljon. Puolustatte maatamme yhdessä kanssamme. Olisiko mahdollista, jos pystyisin ottamaan teistä kuvan ja jakamaan kuvanne sosiaalisessa mediassa. Haluan osoittaa Suomalaisille, että maahanmuuttajissakin on hienoja nuoria. Rikkoakseni käsityksiä, Ariell kirjoittaa.

Naisen mukaan miehet suostuivat ilomielin. Ariell julkaisikin heidän kuvansa Facebookissa-

– He vastasivat iloisesti, että ”Tottakai se sopii”. Koko metrohytti vaikeni hetkeksi.  Nappasin kuvan ja ja kiitin vuolaasti. He toivottivat minulle ”Oikein mukavaa päivänjatkoa!” 

Ariell on julkisuudessa arvostellut Suomen maahanmuuttopolitiikkaa kärkkäästikin. Taannoin blogissaan hän vaati rajoja kiinni kahdeksi vuodeksi ja maahantulijoille koeaikaa sekä "rikoskorttia".

–  On oltava osoitus jonkinlaisesta sopeutumisesta ja halusta olla osa yhteiskuntaamme. Kun koeaika tulee täyteen, lähetämme ne takaisin joilla ei ole minkäänlaista näyttöä yhteiskuntamme yhteisen hyvinvoinnin ja työelämän suhteen, tai henkilöt joilla on rikostaustaa Suomessa koeaikana ollessaan. Ei meidän tarvitse hyysätä seksuaalirikollisia omassa maassamme, omilla veromarkoillamme, hän kirjoitti.

–  Turvapaikanhakijoille sekä maahanmuuttajille rikoskortti. Periaatteella ”huti ja ulos”. Ei meidän tarvitse hyväksyä rikoksia turvapaikanhakijoilta. Rikoksille eri pisteytys, jonka avulla saadaan päättää rikollisen välitön kotimaahansa palautus, tai muunlainen rangaistus. Koeaika jokaiselle, lähinnä siksi että näemme hieman millaisista henkilöistä on kyse. Rikoksia ei mielestäni kuulu suvaita turvapaikanhakijoilta. Jos turvaa tulet hakemaan Suomesta, saat käyttäytyä sen mukaisesti, hän jatkoi.

Somepostauksellaan nainen halusi kuitenkin osoittaa myös niin sanotusti kolikon toisen puolen.

– Tällä postauksella haluan muistuttaa, että ole ihmiselle ihminen. Nämä pojat puolustavat maatamme Suomen Armeijassa, ylpeinä kantaen lippumme värejä. Suuri Kiitos teille!!

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

"Mitä v*ttua mä just kuulin?!" – Yllättävä näytä tissit -ehdotus potentiaaliselta työnantajalta raivostutti pin up -malli Sini Ariellin26.3.2019 03.50
"Luin Sara Siepin olevan Selviytyjissä mukana, huokaisin syvään" – blogiväite: Tämän vuoksi Sini Ariell kieltäytyi hittiohjelmasta 24.5.2019 04.45
Sini Ariell varoittaa teini-ikäisten muotivillityksestä – "Siinä on oikeasti verenmyrkytyksen vaara"10.4.2018 06.20

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat