Viihde

Rohkeiden seksikohtausten määrää suomalaisessa uutuussarjassa sai Salatut Elämät -tähti Sofia Arasolan ihmettelemään – "Mitä tässä nyt oikein haetaan

Sofia Arasola

Toni Tervo

"Rohkeampi kuin Salatut Elämät". "Paheita yöttömässä yössä". Syyskuussa Subilla alkava Rantabaari-sarja marssittaa katsojan eteen uuden kaartin hahmoja, jotka nähdään nuorten aikuisten elämää käsittelevässä draamasarjassa.

Salattujen Elämien tekijöiden uutta tuotosta on markkinoitu etukäteen poikkeuksellisen rohkeana nuortensarjana, josta ei tunnetta, eroottista latausta ja irtosuhteita puutu. Sarjassa näyttelevä, Salattujen Elämien Lola Vinbergin roolinsa uusiva, Sofia Arasola kertookin, että aluksi käsikirjoitukseen oli vähän totuttelemista.

– Varsinkin aluksi tuntui siltä, että seksikohtauksia oli todella paljon. Välillä mietinkin, että mitä tässä nyt haetaan ja tehdäänkö seksikohtauksia vaan seksin vuoksi. Puhuinkin siitä ohjaajan kanssa. Vähitellen kuitenkin siihen alkoi tottua ja ymmärsin paremmin, että se kuuluu hahmoni draaman kaareen ja miten ne vaikuttavat hänen kehitykseensä.

Arasola toteaa, ettei kuitenkaan vieläkään ole täysin sinut erotiikkakohtausten kuvaamisen kanssa.

– On se vähän hassua olla alusvaatteisillaan, kun siinä on kauheasti ihmisiä ympärillä. Minun työtäni kuitenkin helpotti se, että kaikki kohtaukset ovat saman ihmisen kanssa. Meidän oli siis helppo saavuttaa se luottamus ja suunnitella yhdessä koreografia, että missä kohtaa käsi menee minnekin.

Rantabaarissa nähdään Arasolan lisäksi Salkkareista myös tutut Johanna Puhakka ja Miikka Wallin. Lisäksi yleisölle hiukan tuntemattomampia nimiä ovat nousevat kyvyt Matti Leino, Heikki Ranta, Jaana Joensuu, Aino Sirje, Emilia Jansson, Jaakko Mölsä, Sara Ritala, Eric Barco, Heikki Slåen ja Tuukka Leppänen.

Sarja on ollut tekijöiltään melkoinen puristus, sillä sitä on kuvattu kesän aikana lähes käsittämättömät sata jaksoa.

– Minulla oli monia päiviä lähes kellon ympäri ja työtahti oli oikeasti ihan sairas. Vedin siihen sitten vielä päälle roolin kesäteatterissa. Tämän rupeaman jälkeen minulla on kolme viikkoa taukoa onneksi. Jostain työtarjouksista olen kuitenkin joutunut kieltäytymään, sillä olen oikeasti niin uupunut.

– Silloin kun joskus vähän vapaa-aikaa oli, rentouduin tekemällä tavallisia kesäjuttuja. Oli esimerkiksi ihana päästä veneilemään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Salatut Elämät -tähti yritti ostaa alkoholia kaupasta – myyjä kieltäytyi ensin myymästä ja syy sai miehen leuan putoamaan lattiaan13.6.2019 04.00
Ex-Salatut Elämät tähti Jutta Lehtinen karussa tilanteessa: fani vakoili naista intiimissä tilanteessa – "Olin käytännössä alasti"7.6.2019 04.00
Entinen Salatut Elämät -näyttelijä jätti alkoholin kokonaan – nopea muutos kehossa näkyi heti20.5.2019 04.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat