Viihde

Lähettikö Tinder-matchisi sinulle tämän emojin? Seksiä saattaa hyvinkin olla luvassa

Arkisto

Keskustelu emojeilla ja hymiöillä on viime vuosina muuttunut entistä monimutkaisemmaksi.

Niillä voidaan viestiä mitä erilaisempia tunnetiloja ja ajatuksia. Yksi niistä on eroottinen lataus, jota varten Men´s Health on kätevästi koonnut erotiikkaan viittavia emojeita artikkeliinsa.

Yksi "kiimaisimmista" emojeista on julkaisun mukaan hymyilevä sarvipäinen paholaisemoji. Se viestii artikkelin mukaan selkää seksihalua ja indikoi lähettäjänsä olevan melkoisessa kiimassa. Emojin tarkoituksen etymologia lienee englannin kielessä, jossa sana horny (kiimainen) voidaan kääntää myös sanalla sarvekas.

Eroottisen viestittelyyn löytyy myös emojeja kuten persikka (symboloi takapuolta), munakoiso (penis) sekä vesitipat (miehen tai naisen ejakulaatio).

Artikkelissa suositellaan myös kieli pitkällä olevan emojin käyttämistä oman panetuksen ilmaisuun. Jos kuitenkin haluaa välttää väärinkäsityksiä niin artikkeli kehottaa lähettämään kahden emojin yhdistelmän, eli valloittavan lapsellisen osoittava sormi ja "erittäin hyvä" -käsimerkin eli sormien muodostaman rinkulan yhdistelmän.

Katso loput emojit tästä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Mies, haluatko saada naisen syttymään Tinderissä? Suosi tällaisia kuvia – ja jos laitat kuvan ilman paitaa, älä tee tätä mokaa7.8.2019 04.00
IL: Sanni, 23, haki vanhempaa seksiseuraa "Tinderin haastajasta" – sai mitä halusi ja paljon enemmän19.7.2019 04.00
Ville, 30 sai ikuisen porttikiellon Tinderiin täysin ilman selitystä – Me Naiset: Tästä on kyse ja se voi käydä myös sinulle26.3.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat