Puheenaihe

Naisten paljastetut rinnat keskeisessä roolissa – miehiä vaaniva huijaus leviää maailmalla: milloin tämä nähdään Suomessa?

 Kuvituskuva.

Klaus Nurmi

Maailmalla on viimeisen puolen vuoden aikana levinnyt erikoinen huijaus.

Asiasta kertovan Cosmopolitanin mukaan huijauksessa tuntemattomasta numerosta lähetetään huijattavan numeroon kuva naisesta, joka vetää t-paitaansa ylöspäin paljastaen sen alta paljaat rintansa. Viestissä on yleensä mukana viesti, jossa lukee suurinpiirtein, että hei, tässä (naisen nimi). Haluatko vielä tavata uudestaan?

Aiheesta myös kertoneen San Fransisco Chroniclen mukaan jos viestin vastaanottaja vastaa viestiin, naisena esiintyvä huijaaja yrittää saada hänet epäilyttävälle nettikamerasivustolle. Huijauksessa "nainen" väittää yleensä osuneensa vahingossa väärään numeroon, mutta haluaisi silti jutella nettikamerassa viestin saajan kanssa.

Cosmopolitanin mukaan huijauksella on ollut myös seurauksia ihmisten parisuhteissa. Lehti kertoo tilanteessa, jossa erään miehen vaimo oli nähnyt viestin ja vaatinut miestään tilille, ennenkuin kyseessä selvisi olevan huijaus.

Suomessa viestejä ei ole tiettävästi näkynyt.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Amanda Harkimon rinnat ilmestyvät someen joka tiistai – nainen kertoo nyt miksi hänellä on "tissitiistai" ja "peppuperjantai"23.4.2019 03.50
Tyttöystävä hankki isommat rinnat perintörahoilla – poikaystävän reaktio silikoneihin tyrmistytti naisen26.10.2018 04.30
Poliisi paljasti huijausten top 10 -listan Suomessa – oletko törmännyt näihin?5.3.2019 04.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat