Viihde

Salkkarit-tähti Johanna Puhakka, 26, rohkeassa roolissa "eroottista latausta" tihkuvassa sarjassa – "hahmoni tekee asioita, joita minä en ikinä tekisi. Tai no..."

Johanna Puhakka.

Toni Tervo

Johanna Puhakalle tuleva lokakuu edustaa suurta muutosta.

Vuosikausia Salatuissa Elämissä Alissa Nikkistä näytellyt nainen hyväksyttiin hiljattain arvostettuun East 15 Acting Schooliin Lontoossa ja edessä on muutto saarivaltioon.

– Asunto on jo löytynyt ja odotan sinne pääsyä innolla. Salkkareissa myös näyttelevä Monica Lindeman vinkkasi koulusta minulle, mutta en todellakaan odottanut pääseväni sisään. Aluksi mietin, että turha edes yrittää, nainen fiilistelee.

Puhakka kertoo, että haluaa koulussa oppia lisää työkaluja näyttelemiseen niin kameran edessä kuin lavalla. Vaikka Alissa Nikkinen Salkkarit toistaiseksi jättikin, Puhakan aikomus on koulutuksen jälkeen palata Suomeen. Ainakin tällä hetkellä.

– Kyllä se on suunnitelma. Unelmani on tulla tänne valmistuneena ja saada erilaisia mielenkiintoisia rooleja. Mutta nyt tietenkin tosi paha sanoa, että mitä oikeasti tulee tapahtumaan.

Ennen lähtöään Puhakka viimeistelee vielä uuden Rantabaari-sarjan kuvaukset, jossa hän näyttelee jälleen Alissa Nikkistä. Sarjaa on etukäteen hehkutettu rohkeaksi kuvaukseksi nuorten aikuisten elämästä, josta ei erotiikkaa puutu.

Ennakkomateriaalin perusteella esimerkiksi Puhakan esittämä Nikkinen päätyy harrastamaan liudan irtosuhteita.

– Se on sataprosenttisesti paljon rohkeampi kuin salkkarit. Siinä on ehdottomasti tietty eroottinen lataus, mutta myös iloa, surua ja draamaa, joka tuohon elämänvaiheeseen liittyy. Vähän kuin Love Island kohtaa CSI:n, näyttelijä sanailee.

– Sarjassa Alissa ei ole samalla tavalla pahis kuin salkkareissa. Hänestä voisi sanoa, että hän rentoutunut ja löysännyt nutturaa aika tavalla. Alissa tekee sarjassa asioita, joita minä en ikinä tekisi. Tai no...,Puhakka virnistää.

Sarjaa tullaan kuvaamaan kesän loppuun mennessä peräti sata jaksoa. Se on rankka rupeama kokeneellekin näyttelijälle.

– Se on ollut tosi rankka puristus niin henkisesti ja fyysisestikin. Onneksi säät ovat olleet tosi hyviä ja työryhmä ihan mahtava, Puhakka kiittelee.

Salkkareiden lisäksi Puhakka tunnetaan yhdessä kanssanäyttelijänsä Sara Parikan kanssa pitämästään Papupatapodi-podcastista, jossa nuoret naiset ruotivat yhdessä elämää ja sen kummallisuuksia. Näyttelijä lupaa, että Lontooseen lähdöstä huolimatta kuuntelijat eivät jää ilman podcastia.

– Tarkoitus olisi syyskuussa nyt äänittää sitä paljon varastoon ja tietenkin joululomalla tulen tänne myös. Sitä on ollut tosi kiva tehdä ja on ollut hauskaa saada kuulijoilta myös aiheita.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Rohkeiden seksikohtausten määrää suomalaisessa uutuussarjassa sai Salatut Elämät -tähti Sofia Arasolan ihmettelemään – "Mitä tässä nyt oikein haetaan12.8.2019 04.30
Salatut Elämät -tähti saa yhä kuulla "lesboudestaan" – kohtaaminen nuoren tytön kanssa kadulla jäi pysyvästi muistiin10.6.2019 04.55
Salatut Elämät -tähti Tiia Elg kertoi somessa olevansa raskaana – 15 minuutin päästä isä huusi toisesta huoneesta31.1.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat