Viihde

TIS-juontaja Sami Kurosen ja Michaela Söderholmin suhde julki – näin entinen Miss Suomi kommentoi

Michaela Söderholm.

Toni Tervo

Vuoden 2017 Miss Suomi Michaela Söderholm vahvistaa seurustelevansa radiojuontajan ja Temptation Islandin iltanuotiolta tutun Sami Kurosen kanssa.

Suhteella on spekuloitu jo lähes vuoden, mutta Kuronen itse myönsi asian virallisesti maanantaina Ilta-Sanomien haastattelussa. Tähän asti molemmat ovat kieltäytyneet kohteliaasti kommentoimasta asiaa.

Eikä Söderholm kovin paljon sanaista arkkuaan nytkään raota, mutta vahvistaa omalta osaltaan Kurosen puheet.

– Pitää paikkaansa, mutta tämän enempää en halua asiaa kommentoida, hän vastaa ystävällisesti.

Söderholmilla on ollut vaiherikas vuosi. Toukokuussa hän valmistui Laajasalon Opiston lehtitoimittajalinjalta. Kesällä naisen oli tarkoitus esiintyä kesäteatterissa, mutta se peruttiin rahoitusongelman vuoksi.

Söderholm on missivuodestaan asti pitänyt tiukasti kiinni yksityisasioistaan eikä viihdy mielellään lehtien palstoilla. Aiemmin Iltamaksiinin haastattelussa hän kyseenalaistikin, että pitääkö väkisin tuoda esiin omia yksityiskuvioitaan ollakseen julkisuudessa.

– Kyllähän sitä miettii, että kun sanoo ettei puhu parisuhteesta ja saa vastaukseksi, että sä olet tylsä, niin pitäisikö sitä sitten kertoa jotain enemmän. Muistan ensimmäisissä haastatteluissani oikeasti stressanneeni, että apua minulla ei ole mitään kiinnostavaa sanottavaa, hän totesi.

– Koen, että on tärkeämpää pystyä seisomaan omien tekojen ja sanojensa takana, kuin antaa julkisuuden tuoman huomion hurman viedä sinut kokonaan mukanaan. Ehkä julkisuuskuvani olisi erilainen, jos en valmentaisi nuorten tanssijoukkuetta. Esimerkkinä oleminen konkretisoituu, kun he kyselevät minulta julkisuudesta ja sen tuomista mahdollisuuksista.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Ex-Miss Suomi Michaela Söderholm häkeltyi toimittajan tökeröstä kommentista – kellekään naiselle ei kannata sanoa näin16.10.2018 04.00
Missi-Michaela muistelee Jaajo Linnonmaan villiä 40 v. synttäriristeilyä – jatkoilta levisi video, jota on katsottu jo yli 70 000 kertaa1.6.2018 04.10
Missi Michaela paljastaa törkeimmän hänestä kerrotun huhun ja kuinka se oikeasti meni –"Ei todellakaan pitänyt paikkaansa"8.7.2018 04.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat