Viihde

Stripparit paljastavat mitä oikeasti ajattelevat asiakkaina olevista miehistä – vieläkö sylitanssi kiinnostaa?

Arkisto

Striptease-tanssijat tapaavat työssään mitä erilaisempia asiakkaita.

Men's Health on kerännyt artikkeliinsa kommentteja alan ammattilaisilta asiakkaista joista he pitävä sekä niistä, joista tanssijat eivät pidä. Lehti kertoo, että paras asiakas strippareiden mielestä on sellainen, joka "tajuaa pelin hengen".

– Sellainen, joka tietää kyseessä olevan vain esitys. Anna tytölle tippiä, ota sylitanssi vastaan ja ole kohtelias, eräs tanssija listaa.

Sen sijaan miehet, joilla oli pakottava tarve kommentoida strippareiden työtä olivat tanssijoiden mukaan ärsyttäviä.

– Pahimpia olivat ne, jotka ajattelivat olevansa esiintyjiä älykkäämpiä. Yksikin tyyppi kerran jauhoi siitä kuinka hän oli älykäs ja tajusi koko homman olevan feikkiä ja kuinka tytöt eivät oikeasti olleet kiinnostuneita miehistä, joille he tanssivat. Onneksi olkoon neropatti.

– Tai sitten ne miehet, jotka kuvittelevat olevansa hauskoja puhumalla alentuvasti naisista. Se ei ole hauskaa ja sinä olet se, joka näyttää huonolta.

Toinen ärsyttävä kategoria esiintyjien mukaan on mies, joka kuvittelee tanssijan kaipaavan pelastamista.

– Kutsumme heitä nimellä "kapteeni pelasta horo". Nämä tyypit tekevät asiasta ihan liian henkilökohtaisen ja jatkuvasti kertovat tytöille, että he ovat liian kauniita tai upeita ollakseen pelkästään strippareita. Lähes jokainen esiintyjä on urallaan kohdannut tällaisen miehen ja heistä kaikista hän on ärsyttävä. Mies, et ole erityinen, vaan ylität esiintyjän rajan ja saat hänet tuntemaan itsensä kiusaantuneeksi, strippiklubilla työskentelevä portsari kertoo artikkelissa.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Amanda Harkimo paljastaa harrastavansa strippiklubeja – "naiset ovat siellä syötävän kauniita"18.6.2018 04.00
Ei herkille: Stripparin esitys meni pahasti pieleen – tanssijan takamus oli niin pahassa kunnossa, että palokuntakin nosti kädet pystyyn näyn edessä8.5.2019 03.50
Jos olet sängyssä stripparin tai aikuisviihdetähden kanssa, älä pyydä näitä asioita – alan ammattilainen kertoo miksi lemppasi poikaystävänsä yhden session jälkeen3.5.2019 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat