Viihde

IL: Pia Lambergilla tiukka vaatimus poikaystäväehdokkaille – tässa ammatissa työskentelevää miestä ex-missi ei missään nimessä halunnut

Pia Lamberg on menestynyt maailmalla mallina.

Toni Tervo

Entinen Miss Suomi Pia Lamberg kertoo Iltalehden haastatettelussa rakkauselämästään.

Tällä hetkellä Lamberg asuu Keith-rakkaansa kanssa Yhdysvalloissa ja suunnittelee yhteistä tulevaisuutta. Lamberg kuitenkin kertoo Iltalehdelle, että ennen miehensä tapaamista hänellä oli selkeät kriteerit poikaystäväehdokkaille.

– Olin jo päättänyt, että tuleva mieheni olisi eri alalta kuin minä. Mallimiehet olivat ehdoton nounou, Lamberg kertoo haastattelussa.

Labergin mukaan mallimiehet ovat usein täynnä itseään ja  heillä on erilaiset elämänarvot, kuin mitä nainen itse pitää tärkeinä. Hän kertoo käyneensä muutamilla Tinder-treffeillä, mutta niistä ei tullut mitään.

– Miehet eivät olleen ollenkaan minun tyylisiä. He tykkäsivät eri asioista, ja heidän elämäntyylinsä olivat aivan erilaisia kuin itselläni. Kemiaakaan ei ollut, Lamberg toteaa lehdelle.

Ex-missi ja liikemiehenä työskentelevä Keith harkitsevat IL:n mukaan tällä hetkellä yhteisen asunnon ostamista. Lehti kertoo, että parin suhde ei kuitenkaan alkanut täysin salamarakkautena.

– Keith on kertonut rakastuneensa minuun ensi silmäyksellä. Itse lämpenin hitaammin, Lamberg paljastaa haastattelussa

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kalle Lamberg hämmästyi: Sähköyhtiö Caruna löi tiskiin tylyn 50 000 euron hintapyynnön – Ihan oikeasti mitä h#lvettiä?!"9.11.2018 04.30
"Jos joku luulee naista saavansa naamallani, niin..." – Keravalaismiestä, 38, odotti Tinderissä todellinen yllätys26.7.2019 04.45
IL: Sanni, 23, haki vanhempaa seksiseuraa "Tinderin haastajasta" – sai mitä halusi ja paljon enemmän19.7.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat