Viihde

Game of Thronesin luoja myöntää viimein – "Onneksi TV-sarja loppui"

Pressikuva

Maailman suosituimman tv-sarjan titteliä hallussaan pitänyt Game of Thrones sai viime keväänä päätöksensä.

Sarjan lopetus jakoi fanit pahasti kahtia ja joidenkin mielestä se oli liian hätiköity. Tämä puolestaan lisäsi edelleen kiinnostusta sarjan pohjalla olleen kirjasarjan a Song of Ice and Fire luoneen George R.R. Martinin tekemisiin.

Martinilta on odotettu saagan uusinta kirjaa jo vuodesta 2011, jolloin edellinen volyymi ilmestyi. Martinin kirjoitusprosessi on ollut niin pitkä, että tv-sarja ehti kiriä miehen ohi eikä pystynyt enää käyttämään kirjailijan materiaalia pohjana, minkä monet epäilivät vaikuttaneen heikentyneeseen laatuun.

Martin kuitenkin tarjosi faneille positiivisen päivityksen tilanteestaan tuoreessa haastattelussa. Kirjailija myönsi avoimesti olleensa iloinen, että tv-sarjaa ei enää esitetä, sillä se vähentää miehen mukaan häneen kohdistuvaa painetta ja sitä kautta tekee kirjoitusprossista luonnollisemman ja nopeamman.

– Onneksi sarja loppui. Sen loppuminen on ollut vapauttavaa, sillä nyt minulla on oma tahtini. Stressi on yhä siellä, mutta sitä on huomattavasti vähemmän.

Martinin ennakoivaan lopettavan saagan seuraavaan kahteen kirjaan, joista jälkimmäisen kirjoitusprosessi ei tiettävästi vielä ole edes alkanut.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Emilia Clarkelta kysyttin Game of Thronesin kritisoidusta loppuratkaisusta – jäätävä reaktio tallentui kameralle22.5.2019 04.45
IS: Suomalaisella Tapanilla, 36, yllätysrooli Game of Thronesin viimeisessä jaksossa – miehen teos sai miljoonien yleisön21.5.2019 04.45
Menikö Game of Thronesissa jotain todella pahasti pieleen? Jo yli 700 000 raivostunutta fania – jopa sarjan tähdet kyseenalaistavat käsikirjoittajat17.5.2019 23.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat