Viihde

Missi Erika Helin poseerasi alasti Playboyssa – paljastavilla kuvilla myös ikävä vaikutus, jota nainen ei voi enää perua

Erika Helin

Nadi Hammouda

Useat mediat kertoivat elokuun alussa, että Miss Suomi 2018 -finaalista tuttu Erika Helin olisi seuraava suomalaisnainen, joka poseeraa Portugalin Playboyssa.

Helin itsekin julkaisi somessa aurinkoisia kuvia kuvauksista. Harvempi kuitenkin tietää, että päästäkseen kuuluisaan miestenlehteen, naisen oli tehtävä vaikea valinta.

– Rakastan missikisoja ja olen pitkään halunnut taas kilpailla. Nytkin olen vähän kateellinen parhaillaan Miss Suomi -semifinaalissa oleville. Nyt ne ovat kuitenkin jatkossa minun osaltani suljettu, sillä alastonkuvat on kielletty oikeastaan lähes kaikkien missikisojen säännöissä, nainen harmittelee.

Missifinaalin jälkeen Heliniä on pyydettykin muutamaan kansainväliseen kilpailuun, joten herää kysymys: miksi nainen päätti sulkea oven poseeraamalla Playboylle?

– Koska kuulun sinne. Niin yksinkertaista se on, hän vastaa itsevarmasti.

– Minusta alkoi myös tuntua, että en ole sellainen persoona, mitä missiltä haetaan. Yleensä voittajat ovat tosi ulospäin suuntautuneita ja energisiä, kuten vaikkapa Alina Voronkova. Minä taas olen aika rauhallinen. Voittajat ovat luonnollisesti myös yleensä aika laihoja ja minun vartalotyyppini on erilainen, Helin analysoi.

Hän otti itse yhteyttä lehden perustajaan sekä valokuvaajaan ja järjesti hänen kanssaan kuvaukset. Vaikka vaatteita ei kuvissa ollut, nainen kertoo tunteneensa itsensä luonnolliseksi.

– Ne olivat kuin mitkä tahansa kuvaukset. Tulin tosi hyvin toimeen kuvaajan kanssa ja hengailimme ihan muuten vaan myös kuvausten ulkopuolella. Olen myös kuulemma ensimmäinen nainen, joka tuo kaverin kuvauksiin, missi nauraa.

Helinin lisäksi Portugalin Playboyssa ovat poseeranneet muutaman vuoden sisään myös Taru Kalenov, Jessica Ruokola sekä Susanna Tanni.

– Emme sinänsä jutelleet muista suomalaisista, mutta itse veikkaan, että lehti kutsuu meitä kuvauksiin, koska meidän kanssamme on helppo työskennellä. Olemme yleensä luotettavia ja täsmällisiä.

Vaikka yksi ovi onkin nyt sulkeutunut, Helin toivoo alastonkuvien avaavan koko joukon uusia ovia.

– Yhdysvaltain Playboy olisi todella kova juttu, mutta olen kuullut, että sinne on todella vaikea päästä. Kaikki hyvät jutut tapahtuvat suhteilla, joten on ollut todella tärkeää päästä verkostoitumaan alan ihmisten kanssa.

– Mietin yleensä kaikki projektini tarkkaan. Olen esimerkiksi kieltäytynyt kuvista ja missikisoista sen takia, että ne järjestetään maassa, jossa kokisin itseni turvattomaksi.

Playboy-kuvia ei ole vielä julkaistu, mutta Helin kertoo saaneensa sinne lähtemisestä lähes pelkästään positiivista palautetta.

– Läheiset ja ystävät ovat kannustaneet ja tsempanneet. Pari anonyymia nimimerkkiä on haukkunut, mutta siltä nyt ei voi välttyä. Tässä vaiheessa ei enää kiinnosta mitä minusta sanotaan, nainen hymyilee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

"Yhen illan panoks kelpaisit" – Missi Erika Helin, 25, törmäsi törkeään ongelmaan, joka on monelle naiselle ihan liian tuttu17.7.2019 03.50
Missi Erika Helin joutui seksuaalisen ahdistelun kohteeksi koulussa – "opettaja sanoi minun kerjänneen sitä"17.6.2019 04.00
Erika, 25, sai törkeitä kommentteja ulkonäöstään naisten WC:ssa – ja sitten tuntematon nainen teki vielä jotain härskimpää19.3.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat