Viihde

Janni Hussi ja Joel Harkimo olivat tapailleet vasta muutaman kuukauden, kun Joel tajusi jotain – nyt parin suhde kukoistaa upealla tavalla

Joel Harkimo

Toni Tervo

Joel Harkimo purjehti viime marraskuussa jo toistamiseen Atlantin valtameren yli.

Samaa nimeä kantavan tv-sarjan toinen kausi oli kuitenkin Harkimon suvun vesalle monella tapaa erilainen kuin edellinen. Tuolloin nuori mies oli ensimmäistä kertaa pitkällä purjehduksella ja toimi lähinnä isänsä Harry "Hjallis" Harkimon apumiehenä.

Tällä kertaa isä ei kuitenkaan ollut mukana, joten Joelin oli otettava huomattavasti enemmän vastuuta.

– Olen purjehtinut koko pienen ikäni, mutta edellinen kerta oli ensimmäinen pitkä purjehdus noin rajuissa olosuhteissa. Silloin keskityin lähinnä purjehtimaan ja siihen, että selviän matkasta. Nyt oli otettava enemmän johtavaa roolia.

Harkimo toimii keskeisenä hahmona Atlantin yli tv-sarjan toisella kaudella, johon osallistuivat myös Martina Aitolehti, Jere Karalahti, Laura Lepistö, Kari Aihinen ja Satu Silvo. Viisikko purjehti merillä 17 päivää ammattimiehistön tukemana.

Harkimon olosuhteet ennen matkaa olivat muuttuneet myös toisella tapaa. Ensimmäisellä kerralla hän oli huoleton sinkkumies, mutta toiselle purjehdukselle lähdettäessä hän oli alkanut tapailla nykyistä tyttöystäväänsä, fitnesmalli ja somepersoona Janni Hussia.

– Olimme tapailleet silloin noin kolme kuukautta, kun lähdin. Janni oli tosi kannustava ja tiesi kuinka tärkeä matka on minulle. Viimeksi kun lähdin, minulla ei ollut mikään kiire kotiin. Nyt kuitenkin tajusin kuinka kova ikävä minulla oli sitä ihmistä, mies pohtii.

Etäisyys todennäköisesti lujitti suhdetta entisestään, sillä lehtitietojen mukaan pari on perustanut jo yhteisen firman ja muuttaneet yhteiseen asuntoon.

– Janni on tosi tärkeä tuki kaikessa, Harkimo hymyilee.'

Mies kertoo, että ei juurikaan tuntenut purjehdukselle lähteneitä ihmisiä etukäteen.

– Joskus on tavattu ja moikattu. Merillä kuitenkin ihmisestä saa esiin ihan uusia puolia ja arvostan heitä jokaista nykyään oikeasti tosi paljon ihmisenä.

Purjehduksen jäätyä turvallisesti taakse, Harkimo päätti ryhtyä laajentamaan horisonttejaan myös toisella tavalla.

– Minulla on työn alla oman podcastin perustaminen, missä tulen haastattelemaan erilaisia ihmisiä. Olen myös järjestämässä Suomen ensimmäistä megaluokan esports-tapahtumaa, jossa pelataan 100 000 euron kansainvälinen Counter Strike -turnaus. Kyseessä on uusi ja nouseva ala, jossa on siistiä olla mukana.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

MTV: Janni Hussin somekuva häkellytti Hollywood-tähtien luottomiehen – "tuohan on penis"18.7.2019 04.00
Janni Hussi ja Joel Harkimo paljastivat MTV:lle yhteisestä elämästään – "Jannista pitää ottaa kaikki irti"21.1.2019 03.50
Joel Harkimo IL:ssä: Toivottavasti isä löytää naisen, joka laittaa hänet aisoihin7.3.2015 09.42

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat