Viihde

Selviytyjät osoitti, että Sara Sieppi ei olekaan sellainen kuin uskotaan – tällaisena et ole ex-missiä ennen nähnyt

Sara Sieppi Selviytyjien lehdistötilaisuudessa.

Toni Tervo

Jokainen Sara Siepin tavannut tietää, että kyseessä on hyväntahtoinen ja kiltti ihminen. Joskus jopa liiallisuuteen asti, sillä hän on itse myöntänyt olevansa usein sinisilmäinen ja uskovansa pitkään ihmisten hyväntahtoisuuteen.

Niinpä monelle tulikin yllätyksenä, että entisestä Miss Suomesta kuoriutui Filippiinien viidakossa Selviytyjät-ohjelmassa melko häikäilemätönkin ihminen. Yksi pahiten yllättyneistä oli Sieppi itse.

– Opin siellä kokonaan ihan uuden puolen itsestäni. Kun minua pyydettiin ohjelmaan sanoin, että en sitten osaa juonitella ja pelata yhtään. Sitten lopulta sanoin, että voin lähteä yrittämään ja katsotaan, että kuinka käy, nainen muistelee.

– Oli kyllä sitten tosi jännä huomata, että miten se peli vie. Että kiltistä ihmisestä tuli sellainen juonittelija.

Media ja kilpailijat pääsivät tiistaina katsomaan tulevan kauden jakson, jossa julkkiskilpailijat kohtaava joukkueellisen "taviksia". Siepin reaktio itsensä näkemiseen ohjelmassa oli paljonpuhuva.

– Ihan hirveä katsoa, ex-missi toteaa ja nauraa päälle.

– Tuolla oppi kyllä itsestään ihan uusia ulottuvuuksia.

Sieppi on ollut viime vuosina julkisuudessa lähinnä median ahkeran somepäivitysten lainaamisen vuoksi, mutta nainen itse ei ole juuri tv-ohjelmissa käynyt, onnenpyörää lukuun ottamatta. Hän onkin aiemmin myöntänyt esimerkiksi Big Brotheriin osallistumisen olleen virhe.

Selviytyjiin lähtö oli kuitenkin naiselle lopulta helppo päätös.

– Tein aikanaan aika paljonkin tosi-tv:tä, mutta nyt on ollut taukoa. Ajattelin, että on hyvä aika taas tehdä. Olen myös seurannut selviytyjiä lapsena paljon, joten se kiinnosti sitäkin kautta.

Ohjelma jättää tunnetusti kilpailijoihin jäljen niin henkisesti kuin fyysisestikin. Viime kaudella Vilma Bergheim muun muassa kertoi, että hänen miehensä ei ollut tunnistaa vaimonsa riutunutta olemusta heidän nähdessään.

Myös Sieppi tunnistaa tilanteen. Häntäkin odotti ohjelman jälkeen peilissä melkoinen näky.

– Kun yleensä joka päivä meikkaa ja laittautuu eikä nyt ole käynyt edes suihkussa pitkään aikaan, niin olihan se melkoinen näky, Sieppi hymyilee.

Ex-missi kertoo viettäneensä mukavan ja vapautuneen kesän ystäviä nähden ja festareita käyden. Tällä hetkellä hän on pikkuhiljaa palailemassa sosiaalisen median projektiensa pariin.

Selviytyjät opetti naiselle kuitenkin vielä yhden asian.

– Nyt osaa ehkä paremmin ajatella niin, että lomalle lähtiessä ei tarvitse mennä välttämättä sinne viiden tähden hotelliin, vaan kokemuksia voi saada muualtakin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Sara Sieppi kohtaa täydellisestä vartalostaan palkitun Viivin – Tältä näyttävät uudet Selviytyjät-kilpailijat tuoreissa kuvissa16.5.2019 05.10
Haluatko loistaa somessa kuten Sara Sieppi tai Janni Hussi? Sometähtien manageri Emmi Lehtomaa paljastaa kuinka sinäkin voit onnistua10.4.2019 04.45
VML: Sara Sieppi paljasti karun todellisuuden upeiden Instagram-kuvien takaa – "Se on ihan sairasta"9.3.2019 20.55

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat