Viihde

Tiktakista tuttu Petra Gargano luuli olevansa jäätävän kovassa kunnossa – Selviytyjät-sarjan ensiminuutit osoittivat naisen olevan pahasti väärässä

Petra Gargano

Toni Tervo

Petra Gargano oli treenannut sitä varten kuukausia.

Aikoinaan Tiktak-yhtyeen laulajana tunnetuksi tullut muusikko oli toki aina ollut urheilullinen, mutta päätettyään lähteä Selviytyjät Suomi -ohjelman kolmannelle kaudelle, hän tehosti vielä treenejään lisää.

Kilpailun tyly todellisuus iski kuitenkin naisen kasvoille nopeasti.

– Kuvittelin olevani hyvässä kunnossa, mutta todellisuus tuli heti ensimmäisessä kilpailussa vastaan. Siinä oli uintitehtävä ja se kuumuus ja olosuhteet tekivät tehtävänsä. Olin ihan loppu, Gargano nauraa.

– Totta kai siitä treenistä oli hyötyäkin, sillä kisat olivat tosi fyysisiä. Ne näyttävät telkkarista hurjilta, mutta olivat vielä hurjempia livenä.

Vaikein asia saarella ei kuitenkaan ollut fyysinen rasitus.

– Se oli koti-ikävä ja ikävä läheisiä kohtaan. En ole aiemmin ollut perheestäni noin pitkää aikaa erossa.

– Etukäteen ajattelin toimettomuuden olevan haastavaa. Olen katsonut ohjelmaa telkkarista ja miettinyt, että miksi nuo eivät ajan kuluksi vaikka kalasta. Siellä ollessa kuitenkin tajusi, että ei energiat oikein riitä mihinkään. Minulla oli suunnitelma tehdä omat kalaverkot ja kaikkea, mutta todellisuus tuli tielle.

Selviytyjissä fyysiset kilpailut yhdistyvät alituiseen nälän tunteeseen. Gargano kertookin, että saarelta pois päästyä peilissä odotti niin sanotusti uusi nainen.

– Peilikuva oli kyllä yllätys. Oli sitä aika riutunut. Ennen kuin lähdin saarelle, olin paremmassa kunnossa kuin koskaan. Takaisin tulon jälkeen kun menin ensimmäisen kerran salille, voimatasot olivat tippuneet ihan järkyttävästi.

Lihakset kuitenkin palasivat yhdessä arjen jatkumisen kanssa. Gargano kertoo, että muistelee kokemusta todella hyvällä.

– Kilpailu antoi minulle ihan hirveästi uusia henkisiä voimavaroja. Siedän epävarmuutta nyt paremmin ja se on antanut uutta virtaa myös musiikin tekemiseen. Uutta musaa tuleekin jo syksyllä ja levyä tehdään myös kovaa vauhtia.

– Muutenkin sain siitä uutta näkökulmaa siihen, että mikä on elämässä tärkeää. Että voin lähettää sen sähköpostin vasta sitten, kun lapsi on mennyt nukkumaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat