Viihde

Vantaalaisen Kai Fagerlundin lihaksikas vartalo herätti heti huomion Selviytyjissä – Kuva: Julkkikset nimesivät miehen "Tarzaniksi"

Kai Fagerlund.

Toni Tervo

Syyskuussa alkavassa Selviytyjä Suomi -ohjelman kolmannessa kaudessa ryhmä julkisuudesta tuttuja henkilöitä kohtaa joukon suurelle yleisölle toistaiseksi tuntemattomia kilpailijoita.

Yksi "tavisten" joukkueesta on vantaalainen Kai Fagerlund. Seutulassa asuvan miehen lihaksikas olemus herätti heti julkisuudesta tunnettujen joukkueen huomion.

– Pahin uhka on tuo tarzan tuossa, kilpailijat kommentoivat juontaja Juuso Mäkilähteen kysymystä siitä, kuka taviksista näyttää pahimmalta kilpailijalta.

Fagerlundia itseään koko episodin naurattaa.

– En tiedä mistä tuollainen rooli minulle tuli, mutta eipä kai se huonoin rooli ole, hän nauraa.

Fagerlund kertoo jo pitkään haaveilleensa Selviytyjät-kilpailun kaltaisesta kokemuksesta.

– Olin jo pitkä aika sitten päättänyt, että jos joskus haku tulee avoimeksi, niin haen ehdottomasti mukaan. Sitten yhtäkkiä kaveriporukan Whatsapp-ryhmään tuli linkki, että kilpailijoita halutaan mukaan. Kesti noin puoli tuntia ja hakemus oli siellä. Parin viikon päästä sitten puhelin jo soikin, mies muistelee.

Vantaalainen nimeää vahvuudekseen kisassa rakkauden luontoon. Se pitänee hyvin paikkansa, sillä hänen harrastuksiinsa kuuluu muun muassa metsästys ja tarkkuusammunta.

– Viihdyn tosi hyvin vesistöissä ja rakastan kalastossa. Muutenkin tykkään luonnosta ja siksi muutin Helsingistäkin Seutulaan, että saisi vähän rauhallisempaa ympäristöä. Olen muutenkin sellainen, että jos tarjotaan kaupunkilomaa tai matkaa shortsit päällä viidakkoon, valitsen jälkimmäisen joka kerta.

Selviytyjät-heimoaan hän kuvailee mukavaksi ryhmäksi.

– Lähdin sinne ihan omana itsenäni, enkä ottanut mitään rooleja. Oli hauska löytää porukasta paljon sellaisia persoonia, mihin törmään omassa elämässäni päivittäin.

Tällä hetkellä mies työskentelee perheensä yrityksessä, joka tarjoaa siivousalan palveluita. Hän myöntää kuitenkin, että pitkään mietti uravalintaansa.

– Painin sen kanssa pitkään. Olen sellainen tyyppi, joka ei halua tulla niin sanotusti valmiiseen pöytään. Kun päätin tulla firmaan, aloitin ihan pohjalta pesemällä mattoja ja ikkunoita. Halusin nähdä kunnolla miten asiat tehdään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat