Viihde

Alma Hätösen taloudellinen uhkapeli kannatti – ex-radiojuontajan ura lähti täysin uudenlaiseen lentoon

Alma Hätönen

Toni Tervo

Loppuvuodesta 2018 Alma Hätönen teki kovan päätöksen.

Hän jätti työpaikkansa radiojuontajana YleX:llä ja siirtyi freelanceriksi. Avukseen hän otti Cheekin managerina profiloituneen Carla Ahoniuksen ja kaksikko lähti juonimaan naiselle uutta urapolkua.

Riski oli melkoinen, sillä ei ollut takeita, että naiselle löytyisi työprojekteja. Nyt hiukan yli puoli vuotta myöhemmin voidaan kuitenkin sanoa, että se kannatti.

Hätönen nähdään pelkästään syksyllä Selviytyjät Suomi -ohjelmassa sekä Big Brother -ohjelman toisena juontajana.

– Olin aluksi ihan kauhuissaan ja ihan paskana. Oli monta iltaa kun soitin managerilleni ja itkin, että mä en pysty tähän ja mä en kelpaa mihinkään, hän muistelee.

– Onneksi pyörät kuitenkin lähtivät pyörimään. Nyt toivon pääseväni tekemään mahdollisimman paljon kiinnostavia työprojekteja, hän lisää hymyillen.

Yksi näistä työprojekteista on pian alkava Big Brother. Usein parjattukin tosi-tv -formaatti sulkee taloon jälleen tirkisteltäväksi erilaisia ja eri-ikäisiä ihmisiä.

Ohjelmaan on usein kritisoitui sensaatiohakuisuudesta, mutta Hätönen vakuuttaa, että asiantilaan on tullut lievä muutos.

– BB:n viimeisinä vuosina se oli vähän sellaista kohua ja ryyppäämistä. Nyt kuitenkin Temptation Island ja vastaavat hoitavat sen puolen, niin me olemme voineet palata takaisin siihen alkuperäiseen ihmiskokeeseen, joka sen pitikin olla.

– Meillä on tosi mielenkiintoisia kilpailijoita ihan mensan jäsenistä alkaen. Totta kai he tekevät yhä erilaisia ehkä hullujakin tehtäviä, mutta tunnelma on toisenlainen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat