Viihde

60 vuotta täyttänyt Tommi Läntinen teki 6 vuotta sitten elämänsä parhaan päätöksen – laulajalegenda on nyt rautaisessa kunnossa

Tommi Läntinen

Toni Tervo

Tommi Läntiselle viimeiset vuodet ovat olleet hyvää aikaa.

Hiljattain 60 vuotta täyttänyt laulajalegenda nimittäin päätti noin kuusi vuotta sitten laittaa korkin lopullisesti kiinni ja alkaa elää terveellisempää elämää. Vaikutus on ollut silmiinpistävä.

– On ollut tosi hyvä fiilis. Se oli elämäni paras päätös. Nyt olen hyvässä kunnossa ja aloitin lokakuussa joogankin. Sekin on tehnyt hyvää, mies hymyilee.

Eikä pyöreiden vuosienkaan täyttäminen muusikkoa ahdista. Päinvastoin.

– Huippufiilis. Se oli samanlainen hyvä aamu kuin suurin osa muistakin. 60 vuotta tuntuu hyvältä ja mukavalta. Onhan tässä vuosien varrella ollut vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Olen saanut elää rikasta elämää ja olen siitä äärettömän kiitollinen.

– Voisi jopa sanoa, että olen selviytynyt, Läntinen virnistää.

Syy laulajan virnistykseen on se, että haastattelua tehdään Selviytyjät Suomen -pressipäivässä. Läntinen oli yksi julkkiskilpailijoista, joka lähti testaamaan omaa kanttiaan Filippiineille ohjelman kolmannelle kaudelle.

– Se oli jännittävä ja rankkakin kokemus. Olin ihan hapoilla kun vaan katsoinkin ensimmäistä jaksoa ennakkoon! Siellä todellisuus kyllä muuttui.

Selviytyjissä fyysisten kilpailujen lisäksi iso elementti on juonittelu. Asia, johon Läntinen ei halunnut juuri osallistua.

– Moni siitä minulta on kysynyt, mutta en osaa pelata sillä tavalla sitten yhtään. Minua ei kiinnostanut olla supisemassa siellä pusikossa. Ajattelin, että ne pelaavat, jotka niin haluavat tehdä.

Sarjaa hän kertoo seuranneensa silloin tällöin.

– Totta kai kun olin tehnyt päätöksen lähteä, niin aloin katsomaan jaksoja vähän analyyttisemmin. Minua auttoi myös ehkä vähän se, että olen siellä päin maailmaa viettänyt aikaa, joten olosuhteet, kuten kuumuus, eivät tulleet sillä lailla yllätyksenä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat