Puheenaihe

Pieni suomalaisfirma Tam Silk näpäytti Ikeaa ovelasti lehdessä – tempauksella uskomaton seuraus yrityksen verkkokaupassa

Tam-Silk osti tälle mainokselleen etusivun Kangasalan Sanomista.

Tam-Silk Oy

Suomalaisen tekstiilifirma Tam-Silkin myynti jatkaa kasvuaan räjähdysmäisesti. Tam-Silk sai hurjasti näkyvyyttä sen jälkeen, kun yritys oli ottanut kantaa Ikean ja Finlaysonin mainoskilvoitteluun omalla mainoksellaan, joka komeili keskiviikkona Kangasalan Sanomien etusivulla. "Ikea ja Finlayson, siirtäkää tuotanto Suomeen, niin jatketaan keskusteluja", mainos haastoi.

– Myynti on jatkanut kasvuaan edelleen. Meillä menee normaalisti 20 tuotetta päivässä, nyt menee 500, Tam-Silkin markkinointisuunnittelija Sanna Helenius-Vilkkilä kertoo.

Se on siis 25-kertaistunut. Tungos on ollut niin kova, että Tam-Silkin sivustot ovat pahimmillaan kaatuneet sen vuoksi. Jos huonosti käy, voivat tuotteet jopa loppua kesken.

– Yrityksemme on kuitenkin pieni, ketterä ja nopeasti reagoiva, kun suurin osa valmistuksen vaiheista tapahtuu saman katon alla. Lisää tuotteita saadaan siis tehtyä nopeasti, Helenius-Vilkkilä sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat