Viihde

Elina Tervo pyrkii tunnetun miestenlehden kanteen – näin ex-miss Helsinki aikoo erottua joukosta

Elina Tervon arkisto

Bloggari ja fitnesstähti Elina Tervo pyrkii parhaillaan poseeraamaan miestenlehti Maximin kanteen. Kyseessä on avoin haku, jossa voi vapaasti äänestää haluamaansa naista kilpailun voittoon.

Tervo kertoo, että ajatus lähti hänen olleessaan taannoin käymässä Yhdysvalloissa.

– Ajatus lähti liikkeelle muutama vuosi sitten, kun olin Los Angelisissa Maximin Halloween-juhlissa. Ne ovat vuoden yksi ykköstapahtuma ja sinne mietitään naamiaisasuja ja valmistaudutaan viikkoja. Ilta oli unohtumaton. Ihmiset olivat todella panostaneet iltaan ja oli todella upeaa olla siellä mukana kaikkien supertähtien seassa.

– Siellä minulle tuli käsitys,että tämä Maxim on aika cool juttu. Viime vuonna mietin jo hakua, mutta nyt aika tuntui sopivammalta.

Kilpailuun odotetaan satoja ellei tuhansia hakijoita, joten jotenkin pitää erottua massasta. Tervolla on suunnitelma valmiina.

– Mun vahvuus varmasti on mun luonnollisuus tai luonnonlapsimaisuus. Se mitä olen Amerikassa pyörinyt, niin juuri se heihin uppoaa kaiken muovisuuden vastapainona.

Tervo on tottunut kuvissa poseeraaja, mutta miestenlehti olisi naiselle uusi aluevaltaus.

– Mun suhtautuminen miestenlehtiin on hyvin avoin. Ne on todella hyvin tuotettuja, niissä on todella makeita kuvia ja laadukkaita juttuja. Ja nyt en siis puhu mistään pornolehdistä.

– Jos sellainen lottovoitto kävisi, että päätyisin kanteen. Niin toivon sen avaavan enemmän töitä ja kontakteja Amerikkaan. Sinne on paljon hakioita, mutta ikinä ei saa mitään, jos ei rohkeasti lähde kokeilemaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Elina Tervo istuu lentokoneessa aina hengityssuojain kasvoilla – ja kertoo nyt miksi sinun pitäisi ehdottomasti tehdä samoin22.7.2019 04.55
Ex-missi Elina Tervo, 32, kertoo kiinnostuneille miehille heti totuuden itsestään – "Aluksi he eivät usko..."14.3.2019 04.00
Missi Elina Tervon hieronta sai järkyttävän käänteen – "Onpas sulla iso pylly ja hyvät tissit"19.8.2018 10.47

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat