Viihde

Joko tunnet itsesi vanhaksi? Elisa, 19, on ensimmäinen 2000-luvulla syntynyt Miss Suomi -finalisti – Kuva:  "rakastan alusvaatekuvauksia"

Elisa Karimo

Nadi Hammouda

Maanantaina Miss Suomi -finalistien julkistustilaisuudessa tehtiin historiaa.

10 parhaan missikandidaatin joukossa oli 19-vuotias Elisa Karimo, joka näin ollen on ensimmäinen 2000-luvulla syntynyt missfinalisti.

– Onhan se kiva tehdä tällä tavalla vähän historiaa. Nyt fiilis on erittäin hyvä. Tiedän, että edessä on vielä tiukka kiertue, mutta jotenkin stressi hävisi. Tämä on unelmani ja on upeaa päästä elämään sitä, nainen ilakoi.

Karimo uskoo semifinaalikiertueen aikana oppineensa paljon itsestään ja tavoista tuoda omaa persoonaa esille. Sitä tarvitaankin, sillä naisen tulee erottua nopeasti edukseen yhdeksästä kilpasiskostaan.

– Nyt tiedän paremmin mitä haluan ja mitä haluan tuoda esiin. Uskon, että se on vahvuus. Puhetta minun pitää kuitenkin vielä harjoitella, jotta saan sanottavani paremmin ulos.

Karimo uskoo vahvuuksiinsa kuuluvan myös kuvaukset.

– Rakastan alusvaatekuvauksia ja bikinikuvauksia! Niitä varten täytyy nyt pysyä hyvässä kunnossa, että näyttää hyvältä, missifinalisti nauraa.

Karimolla on taustallaan useita pienempiä missikilpailuja ja häntä ei jännitä, vaikka tänä vuonna ensimmäistä kertaa moneen vuoteen Miss Suomi -finaalissa järjestetään live-bikinikierros.

– Ei haittaa yhtään. Olen sellaisissa ihan kotonani.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Missi-Elisan, 19, alaston hetki kotona päättyi nolosti – naapurit meinasivat saada oikein kunnon näytöksen25.7.2019 03.50
Miss Suomi -semifinalisti Elisaa, 19, väitetään ilkeäksi tyrkyksi, joka jyrää muut alleen – näin hän vastaa väitteisiin24.7.2019 22.45
Miss Suomi 2008 Satu Aarnion odotettiin paljastavan vartalonsa vieraille työkeikalla – härskin tarjouksen seuraukset näkyvät tänäkin päivänä9.8.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat