Viihde

BB:stä tuttu Iida Ketola kertoo miten tienasi vartalollaan rahaa jo 18-vuotiaana – "se oli ihan paras kesätyö"

Iida Ketola

Toni Tervo

Big Brother pyörähti käyntiin Suomen televisiossa viime sunnuntaina pitkän tauon jälkeen.

Vuosien varrella ohjelma on tuonut esiin mitä erilaisempia persoonia. Yksi heistä oli Iida Ketola, joka nähtiin realitysarjassa tasan 10 vuotta sitten.

– Olin silloin 19-vuotias. Semiahdistavaa ajatella. Tavallaan olisi hauska mennä nyt uudestaan, kun on tullut hiukan aikuistuttua ja löytänyt itsensä paremmin, nainen pohtii 00 Nescafé Kulta brunssilla.

– Minulla ei ole ohjelmasta hyviä eikä huonoja muistoja. En odottanut ohjelman uutta kautta mitenkään suurella innolla. Kyllä sitä ehkä pari kertaa tulee vilkaistua.

Ketolan mukaan hänet kuitenkin muistetaan monesti yhä ohjelmasta.

– Kyllä siitä jengi yhä kyselee. Ohjelmassa oleminen ei kuitenkaan määritä minua eikä tekemisiäni. Ja seurasihan siitä oikeasti sen verran hyvää, että ilman sitä en olisi tavannut miestäni Renneä, hän hymyilee.

Big Brotherin lisäksi Ketola kolusi nuorena aikuisena myös muita tosi tv -ohjelmia.

– Viidakon tähtöset oli esimerkiksi siisti kokemus. Ilman sitä en koskaan olisi viettänyt kolmea viikkoa viidakossa ilman suihkua, hän nauraa.

Monet tv-katsojat muistavat myös yhä Ketolan ensimmäisen tv-työn. Hänet nähtiin nimittäin aikoinaan Rantalentis-ohjelmassa torjumassa bikineissä katsojien tekstiviestien avulla lähettämiä rantapalloja.

– Sitä oli tosi helppo tehdä. Olin 18-vuotias ja näytin ihan ok:lta. Minulla on oikeasti niistä ajoista vain hyviä muistoja. Se oli ihan paras kesätyö. Työaika oli lyhyt ja sain hyvää liksaa. Musta on vaan siistiä, että tajusin käyttää omaa vartaloani tuolla tavalla hyväksi nuorempana.

Tänä päivänä Ketola kuitenkin liikkuu hiukan erilaisissa ympyröissä. Hän viihtyy hyvin miehensä Renne Korppilan kanssa ja palasi juuri hiljattain matkalta Sri Lankasta.

– Siellä oli juuri ollut terrori-isku, joten turisteja ei ollut paljoa. Itsellä ei ollut kuitenkaan mitenkään turvaton olo. Hotellissamme jopa laukut läpivalaistiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Suomen uusi Big Brother-talo ihmetyttää jo ulkomailla – "maailmanlaajuisestikin poikkeuksellinen hanke"12.4.2019 04.15
Sensuroimatonta seksiä suorana televisiossa, raivostunut Andy McCoy, katuva Sara Sieppi, Amanda Harkimo... muistatko nämä Big Brother -hetket?10.1.2019 10.04
Katri Sorsa tylytti "lapsetonta" NRJ:n Iida Ketolaa ilkeilystä5.11.2015 15.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat