Puheenaihe

S-ryhmä julkaisee kokonaan uuden palvelun – ensimmäinen koko Suomessa

S-ryhmä tuo lokakuussa asiakkailleen digitaalisen palvelun, josta voi tarkistaan ruuan raaka-aineiden ja valmistuksen kotimaisuusasteen.

Ville Mäkilä

S-ryhmä alkaa tarjota asiakkailleen lokakuussa palvelua, jonka avulla voi tarkista, kuinka suuri osuus ruuan raaka-aineista ja valmistuksesta on peräisin Suomesta.

S-ryhmän mukaan kyse on lajissaan ensimmäisestä "kotimaisuuslaskurista".

– Ihmiset haluavat tietää, mistä ruoka tulee. Pelkkä valmistusmaa ei vielä kerro ruoan todellisesta kotimaisuusasteesta, ja siksi haluamme näyttää kotimaisuuden eri ulottuvuudet, sanoo kaupallinen johtaja Ilkka Alarotu S-ryhmän vähittäiskaupan tiedotteessa.

Laskuri tulee osaksi S-mobiili-palvelua, jota käyttää 200 000 S-ryhmän asiakasta. Palveluun voi kirjautua S-mobiili-sovelluksella älypuhelimessa tai S-kanava.fi-sivulla.

S-ryhmä korostaa ruuan kotimaisuutta myös kaupoissaan, kun kaikkien ruokakauppojen hyllynreunaetiketteihin tulee Hyvää Suomesta -merkki syksyn aikana.

– Suomalaiset haluavat suosia suomalaista ruokaa, mutta kotimaisuuden varmistaminen ei aina ole ihan helppoa. Pakkauksissa oleva Hyvää Suomesta -merkki ohjaa kotimaisiin valintoihin, kertoo Ruokatieto ry:n toiminnanjohtaja Anni-Mari Syväniemi S-ryhmän tiedotteessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat