Viihde

Anni, 23, häpesi pitkään vartaloaan – Kuva: nyt näyttävää naista ei hetkauttanut, vaikka hänen strategiset mittansa paljastettiin juuri koko Suomelle

Anni Harjupää

Nadi Hammouda

Anni Harjunpäälle se, että häntä kutsutaan kauniiksi tai näyttäväksi, ei koskaan ole ollut itsestäänselvyys.

– En ole aina arvostanut itseäni kuten tänä päivänä. Nuorena en pitänyt kehostani ja olin erittäin epävarma itsestäni hyvin pitkään. Olin pitkä ja koin itseni isompana kuin muut tytöt. Koin vartaloni ongelmana.

Asiaa ei auttanut, että nuori naisenalku ihaili paljon missejä ja malleja.

– Loin itselleni sellaiset paineet, että en ikinä pysty olemaan kuten he, hän kertoo.

Nyt 23-vuotias Harjunpää on kuitenkin elävä esimerkki, että koskaan ei pidä sano ei koskaan. Hän on nimittäin parhaillaan 10 parhaan joukossa Miss Suomi -finaalissa.

– Aluksi minua jännitti tosi paljon, mutta nyt olen jotenkin todella rauhallinen. Odotan innolla missikiertuetta ja kaikkia kuvauksia.

Harjunpään nykyisestä itsevarmuudesta oman kehonsa suhteen kertoo myös se, että häntä ei enää hetkauttanut, vaikka finalistien paljastamisen yhteydessä hänen pituutensa, painonsa ja rinnanympäryksensä kerrottiin koko kansalle.

–  On ollut ihanaa huomata iän myötä kehitystä omassa ajatusmaailmassa ja alkaa rakastaa itseäni sellaisena kuin olen. Jos voisin antaa neuvon 15-vuotiaalle itselleni, sanoisin rakasta itseäsi ja usko itseesi, millään muulla ei ole merkitystä.

– Ei ole olemassa mitään yhtä muottia, vaan jokainen luo itse omansa. Itse aion nyt missinä julkaista itsestäni sosiaaliseen mediaan mahdollisimman aitoja kuvia. En todellakaan aio kuvankäsittelyllä muokata mitään vyötäröä pienemmäksi tai muuta sellaista.

Missifinalisti kertoo vahvuutensa finaalissa olevan rauhallisuus. Hän kertoo myös olevansa avoin tulevaisuuden suhteen.

– Haluaisin päästä tekemään työtä muodin ja esiintymisen parissa. Mutta menen nyt päivä kerrallaan. Otan vastaan sen mitä tulee, Harjunpää hymyilee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Karoliina, 19, häpesi "huonoa pyllyään" ja alkoi treenata hullun lailla – kuva: nainen tajusi kuitenkin jotain ja nyt peilistä tuijottaa takaisin upea ilmestys17.4.2019 04.00
Mallikisaan osallistuva Veera, 20, julkaisi somessa uskomattoman kuvaparin vartalostaan ja ihmiset innostuivat – "Kuvien välillä on 5 vuotta"31.7.2019 04.00
Tanja, 27, makasi alasti saunan lauteilla kun hänen 7-vuotias poikansa kysyi kiperän kysymyksen äitinsä vartalosta – "sai minut kohtaamaan tosiasiat"20.8.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat