Viihde

Huomasitko? Vain Elämää -ohjelmassa yksi asia on muuttunut huomattavasti ensimmäisistä kausista – Erin Anttila huomasi muutoksen heti

Vain Elämää-sarjan uuden tuotantokauden myötä julkisuuteen palannut Erin Anttila esiintyy loppuvuoden aikana Tampere-talossa.

Toni Tervo

Kun Erin Anttila ensimmäistä kertaa Satulinnaan Vain Elämää -ohjelmaan vuonna 2012, hän ei tiennyt yhtään mitä odottaa.

Kyseessä oli pian Suomen suosituimpien televisio-ohjelmien joukkoon nousevan ohjelman ensimmäinen kausi. Kukaan osallistujista ei kuitenkaan olisi voinut tuolloin arvata mitä tuleman pitää.

 – Se ohjelman saama palaute oli jotenkin ylitsevuotavan positiivista. Luulisin, että ikinä Suomessa siihen mennessä mikään ohjelma ei ole saanut noin valtavan positiivista huomiota. Ihmiset rakastuivat siihen ihan hulluna, Anttila muistelee.

– Se oli ilmiönä niin valtava, että siitä oli omallekin uralle hyötyä. Sen jälkeen ihmiset jotenkin osasivat suhtautua minuun myös sooloartistina.

Tänä kesänä laulaja suuntasi takana tuttuihin maisemiin osana ohjelman 10-vuotisjuhlakautta. Anttilan kanssa Hirvensalmelle saapuivat Antti Tuisku, Lauri Tähkä, Paula Vesala, VilleGalle, Elastinen, Samu Haber ja Maija Vilkkumaa.

Anttila huomasi nopeasti muutoksen kuvausten tunnelmassa.

– Meininki oli heti paljon rennompaa. Silloin ensimmäisellä kaudella, kun kaikki oli uudempaa, ilmassa oli sellaista jännitystä. Varmaan sekä artistit, että tuotanto jännittivät. Ensimmäisellä kaudella aktiviteetteja oli myös enemmän ja biisit lyhyempiä. Nyt oli kiva, että itse musiikille oli annettu enemmän aikaa.

– Yksi asia oli myös muuttunut. Silloin ensimmäisellä kaudella piti aina ennen omaa esitystä nousta virallisesti seisomaan ja kilistää lasia ennen puheenvuoroa. Se oli aika kuumottavaa olla siinä, että "arvoisa Katri Helena...". Nyt sekin osa oli paljon rennompi, Anttila hymyilee.

Kulunut kesä oli muusikolle nostalgista aikaa.

– Meillä oli kesällä ne Nylon Beatin paluukeikat, jotka olivat tosi hauskoja. Itse olen keikkaillut viimeksi joskus viime keväällä. Nyt tarkoitus on pitkälti keskittyä uuteen musiikkiin.

Musiikin lisänä läsnä on myös äitinä olemisen velvoitteet ja ilot.

– Se on ihanaa hommaa, hän hymyilee.

– Lapsetkin alkavat olla jo sen ikäisiä, että minä en ole ainoa, joka heille kelpaa, hän naurahtaa perään.

La 31.8. TURKU, Baltic Princess

To 5.9. HELSINKI, Viking Gabriella

Ti 24.9. HELSINKI, G Livelab

Pe 4.10. TURKU, Viking Grace

Pe 18.10. ESPOO, Sellosali (AKUSTISESTI)

La 2.11. YLIVIESKA, Akustiikka (AKUSTISESTI)

Su 3.11. ROVANIEMI, Korundi (AKUSTISESTI)

To 7.11. TUUSULA, Krapin Paja (AKUSTISESTI)

La 9.11. TAMPERE, Sorsaklubi (AKUSTISESTI)

Pe 15.11. PORI, Kehräämö (AKUSTISESTI)

La 16.11. RAAHE, Yrittäjien 40v-juhlat (AKUSTISESTI)

Su 17.11. HELSINKI, Savoy-teatteri (AKUSTISESTI)

Pe 22.11. LAPPEENRANTA, Meidän Pikkujoulut

La 23.11. LEVI, Hullu Poro Areena

Su 24.11. HYVINKÄÄ, Hyvinkääsali (AKUSTISESTI)

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Sunrise Avenuen Samu Haber kertoi julkisesti kannattavansa HIFK:ta – jääkiekkoseura tuskin osasi odottaa sen seurausta4.9.2019 04.00
Pepe Willberg reagoi tylysti nähdessään ensimmäistä kertaa Vain Elämää -kollegoidensa nimet – "Voi ei"28.8.2018 04.45
Arttu Wiskarille eräs Vain Elämää -päivä oli melkein liikaa – "Soitin kotiin, että ei s***ana olen kypsynyt tähän"12.4.2018 21.10

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat