Viihde

Täydellisestä vartalostaan palkittu Viivi, 25, nähdään sunnuntaina Selviytyjissä – teki heti asian, jota etukäteen vannoi ettei tekisi

Viivi Vaattovaara

Toni Tervo

Viivi Vaattovaara makoili kaikessa rauhassa Miami Beachilla, kun puhelimeen kilahti viesti.

Viesti oli naisen siskolta, joka kertoi, että Selviytyjät Suomi haki kilpailijoita. Vaattovaara oli ohjelmaa aiemmin katsoneena pitänyt sitä siistinä kokemuksena, joten hän heitti hakemuksen sisään.

– Unohdin asian pitkästä aikaa, joten kun puhelu tuli haastatteluun, niin olin aika yllättynyt, 25-vuotias nainen nauraa.

Vaattovaara otettiin kilpailuun sisään ja hän kilpailee sarjassa niin sanotusti tavisten joukkueessa julkisuudesta tunnettuja henkilöitä vastaan. Entisenä jääkiekkoilijana hänelle selvisi nopeasti saarelle saapuessaan, mikä tulisi olemaan naisen vahvuus.

Hän on aina ollut hyvässä fyysisessä kunnossa ja osallistuessaan viime vuoden Miss Helsinki -kilpailuun hänet palkittiin muun muassa Miss Perfect body -tittelillä.

– Fyysisyys oli vahvuuteni, mutta samalla myös heikkous. En aluksi halunnut näyttää muille kuinka vahva olen, sillä monesti fyysisesti vahvoja kilpailijoita äänestetään myös nopeasti ulos, koska he ovat uhkia.

– Tietenkin sitten kisojen alettua niin eihän sitä mitenkään säästelemään pystynyt. Olin myös etukäteen vannonut, että en yrittäisi tehdä mitään vahvojen tai fyysisten ihmisten liittoa. Aika nopeasti siihen suuntaan kuitenkin lähdettiin, Vaattovaara hymyilee ilkikurisesti.

Naisen mukaan tv-katsojille myös paljastuu nopeasti eräs hänen erikoiskykynsä.

– Rusketun tosi nopeasti! Minun ei tarvitse olla kuin hetki auringossa, niin olen ihan ruskea. Voit kuvitella sitten millaista se oli tuolla saarella.

Selviytyjien kuvaukset ovat jo turvallisesti takana päin ja parhaillaan Vaattovaara pohtii tulevaisuuttaan. Yksi asia ei siihen kuitenkaan enää kuulu.

– Miss Helsinki oli hieno kokemus ja siinä pääsin todellakin pois omalta mukavuusalueeltani. Uudestaan en kauneuskilpailuihin ole kuitenkaan aio näillä näkymin lähteä. Selviytyjät oli enemmän mun juttu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Selviytyjät osoitti, että Sara Sieppi ei olekaan sellainen kuin uskotaan – tällaisena et ole ex-missiä ennen nähnyt22.8.2019 04.00
Vantaalaisen Kai Fagerlundin lihaksikas vartalo herätti heti huomion Selviytyjissä – Kuva: Julkkikset nimesivät miehen "Tarzaniksi"23.8.2019 04.30
Tiktakista tuttu Petra Gargano luuli olevansa jäätävän kovassa kunnossa – Selviytyjät-sarjan ensiminuutit osoittivat naisen olevan pahasti väärässä23.8.2019 04.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat