Viihde

Alusvaatemallina työskennellyt Sonja, 22, tähtää tosissaan Miss Suomeksi – Kuva: "vähissä vaatteissa poseeraaminen ei koskaan ole ollut ongelma"

Sonja Länsivuori

Nadi Hammouda

Viime viikon perjantaina Sonja Länsivuorta jännitti niin paljon, että hän meinasi pyörtyä.

22-vuotias kuopiolaisnainen oli yhdessä muiden Miss Suomi -semifinalistien kanssa huoneessa, jossa ilmoitettiin ketkä tulisivat pääsemään kilpailun finaaliin ja kymmenen parhaan joukkoon. Kun paikkoja oli enää muutama jäljellä, naisen nimeä ei ollut vieläkään sanottu.

– Katsoin ympärilleni ja vieressäni seisoi niin upeita naisia. Ajattelin, että tämä oli tässä. En tule pääsemään finaaliin, hän muistelee.

Kun yksi nimi oli enää sanomatta, jotakin tapahtui.

– Minulle tuli yhtäkkiä vahva tunne, että minun nimeni tullaan sanomaan. Katsoin nimiä lukevaa Sunneva Kantolaa silmiin ja sieltä se nimi tuli. Minulla menee ihan kylmät väreet, kun vaan puhunkin siitä. Tunne oli uskomaton.

Missifinalistit paljastettiin medialle maanantaina. Heti tilaisuuden jälkeen naiset laitettiin kovaan paikkaan, sillä heidät kuljetettiin bikini -ja alusvaatekuvauksiin.

Länsivuoren tausta on kuitenkin sellainen, että häntä se ei jännittänyt.

– Olen työskennellyt aiemmin alusvaatemallina eikä vähissä vaatteissa poseeraaminen ole ollut minulle koskaan mikään ongelma. Odotan itse asiassa niitä kuvauksia aika paljon, sillä kuvaajamme Nadi Hammouda on alansa paras ja haluan päästä hänen kanssaan tekemään yhteistyötä. Kuvista tulee varmasti upeita, hän hehkutti.

Miss Suomen titteli on niin tiukasti Länsivuoren tähtäimessä, että hän teki yksityiselämässään kovia ratkaisuja.

– Irtisanouduin työstäni, sillä haluan panostaa täysillä tähän.

– Olen luonteeltani aika luova ja perfektionisti. En näe sitä mitenkään huonona asiana, sillä se puskee minua eteenpäin. Ehkä välillä olen liian ankara itselleni.

Motivoituneella naisella on myös jo suunnitelma voiton varalle.

– Haluaisin tehdä vaan mahdollisimman paljon töitä. Rakastan esiintyä, laulaa, näytellä ja tanssia. Kaikkia noita asioita voisin ehdottomasti kuvitella tekeväni, Länsivuori hymyilee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Joko tunnet itsesi vanhaksi? Elisa, 19, on ensimmäinen 2000-luvulla syntynyt Miss Suomi -finalisti – Kuva:  "rakastan alusvaatekuvauksia"4.9.2019 04.15
Anni, 30, näytti alusvaatekuvallaan kuinka rajut somen reaktiot ovat – "Toisen mielestä pullukka, toisen mielestä hyvät muodot"31.7.2018 03.50
Rosanna Kulju avautuu karuista alusvaatekuvauksista – "Minua painostettiin tekemään asioita, joita en halunnut"9.4.2018 06.20

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat