Puheenaihe

Paula Vesala avoimena karusta ilmiöstä PMMP-aikoina – pihalta löytyi ikävä yllätys ja naisista liikkui väärää tietoa

Paula Vesala

Toni Tervo

PMMP kuului aikanaan Suomen suurimpiin yhtyeisiin. Ja vaikka Paula Vesalalta on niiltä vuosilta kasoittain ihania muistoja, yksi asia häiritsee häntä tänäkin päivänä.

– Olin silloin nuori ja koko se lööppijulkisuus, mikä siitä seurasi, tuli ihan pystymetsästä. Yhtäkkiä pihallamme olikin joku valokuvaaja ja meistä kirjoitettiin paljon väärää tietoa. Se sai minut tosi varovaiseksi julkisuuden suhteen enkä mielelläni antanut enää varsinkaan yhtyeen viimeisinä vuosina haastatteluja, laulaja kertoo.

– Lopulta sitä kuitenkin oppi unohtamaan ne jutut, koska kyllä ihmisetkin unohtavat. Ne ovat tämän työn ehdottomia huonoja puolia, mutta ne eivät määritä elämistäni enää samalla tavalla kuin joskus ennen.

Tv-katsojat pääsevät pian kurkistamaan Vesalan ajatusmaailmaan, sillä perjantaina käynnistyy toden teolla Vain Elämää -ohjelman juhlakausi, jossa nainen on mukana yhdessä Antti Tuiskun, Elastisen, Lauri Tähkän, VilleGallen, Erin Anttilan, Samu Haberin ja Maija Vilkkumaan kanssa.

– Se oli todella railakas reissu. Meillä oli ihan hervottoman energinen porukka. Talo täynnä toinen toistaan karismaattisempia artisteja. Kun viikko oli ohi, minulla oli vatsa kipeänä nauramisesta.

– Edellinen reissu oli myös mahtava kokemus ja se muutti myös suhtautumistani julkisuuteen ehkä hiukan positiivisemmaksi.

Vain Elämää -kuvausten ohella Vesalan kesä on ollut kiireinen.

– Koko kesä on oikeastaan mennyt tosi hyvin. Tv-kuvausten lisäksi minulla meni pääasiassa viikonloput festareilla ja sitten oli Seurapeli-elokuvan kuvauksia. Hyvin jäi kuitenkin aikaa myös muulle elämälle.

– Nyt yritän saada parhaillaan levyä valmiiksi. Olin alun perin ajatellut julkaista sen syksyllä, mutta tuli viivästyminen.

Muuhun elämään liittyy vahvasti naisen Julius-poika, jonka kanssa muusikko muutti viime vuonna Los Angelesista Suomeen.

– Lapsen kanssa on tullut paljon rullaluisteltua. Se on mahtava laji ja meilläpäin on hyviä pitkiä teitä, joissa on hyvä luistella, Vesala hymyilee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Sunrise Avenuen Samu Haber kertoi julkisesti kannattavansa HIFK:ta – jääkiekkoseura tuskin osasi odottaa sen seurausta4.9.2019 04.00
Huomasitko? Vain Elämää -ohjelmassa yksi asia on muuttunut huomattavasti ensimmäisistä kausista – Erin Anttila huomasi muutoksen heti5.9.2019 04.30
Jenni Vartiainen salaperäisenä – "Ehkä mä joskus kerron oman versioni tästä kaikesta"13.9.2018 22.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat