Viihde

Koulukiusatusta Sonjasta, 27, kasvoi upea rekkakaunotar – kuva: näyttävä nainen on nähty jo monissa missikilpailuissa

Nikkiläläinen Sonja Melander pitää erityisesti amerikkalaisista autoista. Vuoden 1969 Dodge Challengerin hän hankkisi mielellään itselleen.

Ulla Yliherne

Sonja Melander, 27, kertoo kärsineensä huonosta itsetunnosta lähes koko kouluikänsä. Koulukiusaamista oli jatkunut vuosia, mikä teki Melanderista epävarman.

– Luulin, että minussa on joku vika. En pitänyt itsestäni, hän muistelee.

Kiusaaminen loppui vasta ammattikoulun viimeisenä vuotena kun Melander vaihtoi oppilaitosta. Siitä alkoi uusi vaihe. Vuonna 2017 hän osallistui American Car Show´n yhteydessä järjestettyyn Miss Hot Rod -kisaan osittain näyttääkseen kiusaajilleen, ettei hän enää suostunut piiloutumaan.

– En menestynyt kisassa, mutta olin valtavan ylpeä itsestäni, että sain kerätty niin paljon rohkeutta, että uskalsin astua esiintymislavalle. American Car Show on valtavan iso tapahtuma, sipoolainen nainen kertoo.

Melander myöntää, että ensimmäisestä missikisasta saatu positiivinen kokemus oli koukuttava. Sen jälkeen hän on osallistunut neljään muuhun vastaavaan kilpailuun.

– Osallistuin uudelleen Miss Hot Rod -kisaan keväällä 2018 ja tulin valituksi toiseksi perintöprinsessaksi. Ensimmäisen kisan aikana en osannut edes kävellä korkokengillä, kehitystä oli siis tapahtunut, Melander nauraa.

Melanderin tuorein kilpailu on tänä kesänä elokuussa Alahärmässä järjestetty Miss Power Truck, josta sipoolaisneito pokkasi ammattikuvaajien valitseman Kuvauksellisin rekkatyttö 2019 -tittelin.

– Emmin kisaan osallistumista, koska matka Pohjanmaalle on pitkä. Pornaisissa asuva mummoni lupasi kuitenkin lähteä matkaseuraksi ja kannusjoukoiksi. Mummo onkin minulle tärkeä tukipilari. Hän on aina kannustanut ja kehunut minua, Melander kiittelee.

Kisoihin osallistumisessa parasta on Melanderin mukaan tunne kehoon syöksyvästä adrenaliinista kun hän astuu lavalle yleisön eteen musiikin soidessa.

– Sitä tunnetta on vaikea kuvailla sanoilla. Ehkä olen myös vähän yllytyshullu, hän toteaa.

Sipoolaiselle on myös tärkeää, että kisa, johon hän osallistuu, on kytköksissä Melanderin rakkaaseen harrastukseen, autoihin.

– Autotapahtumien missikisat ovat paljon muutakin kun vain kauneuskisat. Ne ovat myös sosiaalinen tapahtuma. En itse asiassa koe olevani edes kovin tyttömäinen. Autot ja esimerkiksi niiden korjaaminen on enemmän minua, hän kuvailee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Eeva, 22, vihasi "isoa pyllyään" ja sai kuulla ilkeitä kommentteja vartalostaan – Kuva: nyt nainen on näyttävä missi ja osaa arvostaa omaa peilikuvaansa14.8.2019 04.00
Missi-Elisan, 19, alaston hetki kotona päättyi nolosti – naapurit meinasivat saada oikein kunnon näytöksen25.7.2019 03.50
Missi Isabel Ljungdellia, 29, epäiltiin maksulliseksi naiseksi – paljastaa nyt totuuden elämästään Thaimaassa ja rikkaiden ihmisten juhlista22.7.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat