Viihde

Selviytyjistä pudonnut Alma Hätönen lataa: Tavisten joukkueella on epäreilu etu julkkiksiin verrattuna saarella – oletko samaa mieltä?

Alma Hätönen

Toni Tervo

Sunnuntaina Selviytyjät Suomessa nähtiin jo ensimmäinen pudotus, kun julkisuudesta tunnettujen henkilöiden joukkue lähetti kotiin juontaja Alma Hätösen. Hätönen kertoo pudotuksen tulleen shokkina, vaikka hän äänestyksessä sen osasikin jo aavistaa.

– Olin ihan rikki ja palasina. Minulla oli ennen kuvauksia vahva intuitio, että tuonne minun pitää lähteä. Sitten kun putosinkin ensimmäisenä, niin häpeä, pettymys ja hämmennys oli aika valtaisa. Olen aina luottanut intuitiooni ja se on palvellut minua tosi hyvin. Miksi se käski minun lähteä, jos kerran putoan ensimmäisenä? Tällaisia kysymyksiä mietin, juontaja pohti Selviytyjien lehdistötilaisuudessa.

– Ehkä pelasin heti aluksi liian kovaa ja olin liian uskollinen liitolleni. Ajattelin, että minulla oli kaikki langat käsissä, mutta sitten ei ollutkaan.

Selviytyjiin tuli tällä kaudella muutos, sillä nyt vastakkain ei ollutkaan kaksi julkisuudesta tunnettujen henkilöiden joukkuetta vaan toinen heimo koostui ns. taviksista, eli julkisuudesta toistaiseksi tuntemattomista henkilöistä.

Konsepti selvisi osallistujille paikan päällä ja Hätösen mukaan kävi nopeasti ilmi, että tavisten joukkueella on tietynlainen etulyöntiasema julkisuuden henkilöihin nähden.

– Siinä heimossahan on mukana kilpailemassa lääkäri, kokki, rakennusmestari ja ties mitä muuta. Se on mun mielestäni vähän epäreilu etu, mutta toisaalta just noinhan pitää castata porukkaa mukaan, että tulee mielenkiintoa. Mutta kyllä sen varmaan kaikki näkivät, että heidän leirinsä näyttää aika erilaiselta kuin meidän, juontaja nauraa.

Selviytyjät-piipahdus tuskin Hätöstä enää liikaa harmittaa, sillä hänen juontamansa Big Brother on ollut yksi alkavan syksyn tv-hiteistä.

– Meillä on siellä tosi paljon erilaista porukkaa ja se tekee ohjelmasta mielenkiintoisen. Hätönen analysoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Selviytyjät osoitti, että Sara Sieppi ei olekaan sellainen kuin uskotaan – tällaisena et ole ex-missiä ennen nähnyt22.8.2019 04.00
Täydellisestä vartalostaan palkittu Viivi, 25, nähdään sunnuntaina Selviytyjissä – teki heti asian, jota etukäteen vannoi ettei tekisi5.9.2019 04.15
Vantaalaisen Kai Fagerlundin lihaksikas vartalo herätti heti huomion Selviytyjissä – Kuva: Julkkikset nimesivät miehen "Tarzaniksi"23.8.2019 04.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat