Viihde

Temptation Islandin uudet sinkut oppivat jo ohjelman tavoille – "Ehkä täällä innostun taas ratsaille"

Nelonen/Pressikuva

Temptation Islandin 6. kauden sinkut on julkaistu.

Viettelysten saarella nähdään taas 10 naista ja 10 miestä, jotka testaavat mukaan lähteneiden pariskuntien suhdetta. Tuttuun tapaan jokaisella sinkulla on oma esittelytekstinsä, joka noudattelee edellsistä kausista tuttua, pikkutuhmaa linjaa. Tässä ovat sinkut:

Rebecca, 19, Espoo


 "Me tultiin tänne mimmien kans bailaa ja teidän äijät paikalle oikeeseen aikaan taimaa." 

Liikuntaneuvojaksi opiskeleva Rebecca saattaa vaikuttaa ujolta, mutta pinnan alla kytee yllätyksiä täynnä oleva flirttailija. Rebecca uskookin olevansa varatuille miehille todellinen uhka, kunhan häneen pääsee tutustumaan.

Rebecca on ollut sinkkuna vuoden päivät, ja on nyt avoin uusille tuttavuuksille, mieluiten miehille, jotka osaavat ottaa tilanteen haltuun.

Avoin ja kiltti vaaleaverikkö lähtee Temppareihin uusia kokemuksia odottaen, ja uskoo matkan olevan opettavainen ja unohtumaton. Rebecan mukaan hänen flirttinsä uppoaa moneen mieheen, ja hänelle on sanottu, että ”noilla silmillä sä hurmaan kenet vaan”. Nähtäväksi jää, toimiiko silmäpeli saaren varattuihin miehiin!"

Mari, 25, Kouvola


"Varokaa, ettette mene sekaisin Marista.”

Myyjänä työskentelevä Mari on aina valmis toteuttamaan niitä vähän hullumpiakin ideoita ja päähänpistoja. Ystävien kesken Mari on hassuttelija, joka viihdyttää joskus tarkoituksettomastikin ympärillään olevia. Höpsöstä puolestaan huolimatta Mari on hyvä kuuntelija ja oiva keskustelija, joka rakastaa analysoida ihmissuhteita ja huolehtia muista

Vaikka Mari on vahva ja villi kaunotar, hänen sinkkuelämänsä on varsin rauhallista. Treffeille Mari on liian ujo ja kaiken ajan tuntuu vievän työt; Temppareihinkin Mari lähtee työkaverin ja esimiehen ilmoittamana. Sosiaalisena ihmisenä Mari odottaa kokemusta kuitenkin innolla ja toivoo tutustuvansa uusiin, mielenkiintoisiin ihmisiin. Varatuista miehistä Mari toivoo löytävänsä tummapiirteisen ja itsevarman keskustelijan. "

Annika, 24, Vantaa

"Mä tulin twerkkaamaan teidät kumoon."

Alun perin Lahdesta kotoisin oleva Annika on rempseä heittäytyjä, joka keksii milloin mitäkin tempauksia niin itselleen, kuin kavereilleenkin. Ystävien keskuudessa tätä twerkkaavaa sosionomia pidetään rämäpäisenä, mutta lojaalina ystävänä, joka kuuntelee, ja on tukena aina silloin kun sitä tarvitaan.
Annika pääseekin väläyttelemään twerkkaustaitojaan varatuille miehille heti ensimmäisessä jaksossa.

Reilut puoli vuotta sinkkuna ollut Annika on ehtinyt treffailemaan paljon, mutta juuri nyt hän nauttii eniten ystäviensä seurasta ja vapaudesta tehdä niitä asioita, jotka tekevät hänet onnelliseksi. Temppareihin lähtemistä Annika pitää sinkkuaikansa kirsikkana kakun päällä.

Annikalle tärkein kriteeri miehessä se, että mies saa hänet nauramaan tilanteessa kuin tilanteessa, ja että keskustelu soljuu avoimesti. Temppareihin hän lupaakin tuoda aikuismaista keskusteluseuraa, mutta myös luonnetta ja särmää, koska ”pienimmät chilit on tulisimpii”.


Marina, 20, Tampere

"Jos te saatte kotona kuunnella narinaa, niin täällä te saatte kuunnella Marinaa."

Iloinen, ja kavereiden mukaan joskus liiankin kiltti Marina pitää Temppareihin lähtöä elämänsä rohkeimpana tekona, toistaiseksi. Matkailualaa opiskeleva kaunotar lähtee mukaan kokeilemaan jotain täysin uutta ja erilaista, ja toivoo kokemuksen tuovan mukanaan elinikäisiä ystäviä ja elämänkokemusta. Marinan muutaman kuukauden mittainen sinkkuelämä on ollut juhlia pullollaan. 

Hän lupaakin olla saarella hyvä bileseuralainen, mutta tarvittaessa osaa tarjota myös henkistä tukea varatuille miehille. Marina tykkää itsevarmoista, hauskoista ja luotettavista miehistä. Bonusta saa huomaavaisuudesta ja hyvistä käytöstavoista.

Adelina "Ade", 20, Raisio

“Meillä on kotona kaksi hevosta, mutta oon vähän kyllästynyt ratsastamaan niillä. Ehkä täällä innostun taas ratsaille.” 

Huumorintajuinen ja ulospäinsuuntautunut Ade tulee toimeen kaikkien kanssa, eikä malta odottaa, mitä Temppari-reissu tuo tullessaan. Ade lupaa olla saarella ikimuistoista ja hauskaa seuraa. Hän toivookin kokemuksen tuovan mukanaan paljon hauskanpitoa, ja ennen kaikkea uusia näkökulmia elämään. Lähes vuoden sinkkuna ollut nainen toivoo myös oppivansa jotakin sellaista, mistä olisi hyötyä mahdollisesti omassakin parisuhteessa.
Tällä hetkellä Ade työskentelee tarjoilijana, mutta tulevana talvena hän vaihtaa työasun armeijan harmaisiin.

Aden sinkkuelämä on ollut railakasta ja menevää, ja hän aikoo nauttia siitä niin kauan, kunnes se kuuluisa ”ihme” tapahtuu. Aden huomion kiinnittävät miehet, jotka ovat huumorintajuisia ja itsevarmoja, aivan kuten hänkin. Tatuoinneista mies saa suuren plussan. Ade vitsailee bravuurinsa olevan se, että näyttää aina darra-aamuisin yhtä hehkeältä kuin edellisenä iltana; ”Not!”.

Iida "Pulju", 19, Raisio

" Mä oon työkseni hoitaja, joten jos kaipaatte hoivaa, niin tiedätte kenen puoleen kääntyä." 

Tulinen ja räiskyvä Iida heittäytyy helposti kaikkeen, eikä voi sietää tylsyyttä elämässään. Sisältä herkkä ja empaattinen Iida pitää itseään avarakatseisena, mutta jos jokin asia tai ihminen ei häntä kiinnosta, sen kyllä huomaa.

Miehissä Iida arvostaa eniten aitoutta ja molemminpuolista luottoa. Ulkonäöllisesti hän pitää lihaksikkaista ja isoista miehistä, koska haluaa tuntea olonsa turvalliseksi, vaikkei miesten suojelua koekaan tarvitsevansa. Iidan mukaan mies rumentuu heti, jos hän paljastuu epäaidoksi ja pinnalliseksi

Virallisesti Iida ei ole seurustellut neljään vuoteen, mutta kaikenlaisia juttuja kahdesta tunnista muutamaan kuukauteen hänellä on ollut. Muutaman hyvin railakkaan sinkkuvuoden jälkeen hän on hieman rauhoittunut, mutta pitää edelleen viattomasta flirtistä, ja miehistä, joista löytyy hitunen hipsteriyttä.

Iida, 22, Helsinki

“Mä oon se pikkupiru olkapäällä, joka saa tekemään kaikkea tuhmaa.” 

Tummat ja tatuoidut pahat pojat ovat myyjänä työskentelevän Iidan mieleen. Tämä positiivinen heittäytyjä rakastaa juhlimista ja onkin viettänyt railakasta ja juhlien täyteistä sinkkuelämää nyt puolisen vuotta.
Temppareihin Iida lähtee avoimin mielin, ja uskoo, että edessä on ainutlaatuinen kokemus, josta jää varmasti paljon ihania uusia ystäviä hänen elämäänsä. 

Tuuli, 21, Pori

"Mä oon Tuuli ja mä tulin varmistamaan, että tällä saarella pannaan tuulemaan." 

Lähihoitaja-opiskeija Tuuli pitää bravuurinaan positiivisuuttaan ja valmiuttaan lähteä juhlimaan milloin vain ja mihin vain. Näyttävän ulkonäön takaa löytyy kaikkien kanssa toimeentuleva, pirtsakka ja todella sosiaalinen nainen, jonka äänekäs nauru ei jätä ketään kylmäksi.
Temppareihin Tuuli lähtee innokkaalla ja odottavalla fiiliksellä, mutta kuitenkin omana itsenään. Hän aikoo tuoda mukanaan aimo annoksen hyvää fiilistä, huumoria ja kaiken, mitä hänellä vain on tarjota!  Sinkkuelämästä Tuuli on nauttinut puolisen vuotta. Hän tykkää tatuoiduista, lihaksikkaista, itsestään huolta pitävistä, hieman ”bad boy”-tyyppisistä kundeista, ja erityisesti lätkänpelaajat ovat tämän kaunottaren mieleen. 

Hanna, 29, Helsinki

“Tsemppii meille ja tsemppii teille, katsotaan, ketkä lähtee eri teille." 

Sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut Hanna lähtee Temppareihin avoimin mielin tavoitteenaan pitää hauskaa ja tutustua uusiin ihmisiin. Toimistotyön vastapainoksi tämä tummaverikkö rakastaa matkustelua. Hanna arvostaa miehissä avoimuutta ja luotettavuutta, ja pitää myös huumorintajua tärkeänä piirteenä. Hanna on viettänyt sinkkuelämää nyt vuoden verran.  

Eveliina, 24, Jyväskylä

“Mun kanssa saa nauttia täysin rinnoin ;)” 

Vahva ja suorasanainen Eve aikoo pitää saarella huolen siitä, että reissussa pysyisi alusta loppuun positiivinen ilmapiiri. Lähihoitajana työskentelevän Even mielestä juuri positiivinen elämänasenne on ”se juttu”. Avoin ja sosiaalinen nainen tykkää tutustua uusiin ihmisiin ”ihan superisti” ja elää elämäänsä täysillä. Eve on nauttinut sinkkuelämästä reilut pari vuotta ja pitää vuosia elämänsä parhaana aikana. Eve kokee kasvaneensa henkisellä tasolla ja saaneensa kokea mielettömiä asioita.

Eve ei kulje etsimässä ketään, vaan uskoo, että jos joku on ”meant to be”, niin se on sitten siinä ja sillä mennään.
Eve on sataprosenttisen varma, että reissusta tulee huikea kokemus ja ainoa katumus olisi, että olisi jättänyt lähtemättä mukaan.

Jesper “Jeppe”, 22, Kuopio

"Mietin pitkään, onko tää reissu uhka vai mahdollisuus. Kun näin leidit, niin onhan tää mieletön mahdollisuus." 

Myyjänä työskentelevä Jeppe kokee olevansa avoin kaikkien kaveri, jonka bravuurina on pitää hyvä henki yllä tiukemmissakin tilanteissa. Parisen vuotta sinkkuna viihtynyt urheilullinen komistus on nauttinut sinkkuelämästään, mutta pitää itseään loppupeleissä parisuhdeihmisenä. Jeppe tykkää erityisesti sellaisista naisista, jotka eivät yritä olla mitään muuta kuin oma itsensä.

Temppareista Jeppe toivoo uusia kokemuksia ja sitä, että kokemukset auttaisivat miestä myös jollain tavalla tulevaisuudessa. Reissuun hän lähtee hyvällä ja avoimella mielellä etsimään uusia elämyksiä, ja lupaa tuoda saarelle hauskuutta ja jännitystä.
 

Markus "Maukka", 25, Harjavalta

"Mä oon kotoisin Paneliasta ja oon sitä mieltä, että mieluummin Panelias ku unelias." 

Alun perin Euran liepeiltä Paneliasta kotoisin oleva Maukka tulee toimeen kaikkien kanssa ja kertoo olevansa todella sosiaalinen, avoin ja positiivinen. Huumorintajua ei tältä mieheltä myöskään puutu, ja hän lupaakin tuoda Temppareihin aimo annoksen mitä hauskinta seuraa; ”aion nostattaa bileissä kaikkien fiilistä!”. Noin vuoden verran sinkkuna viihtynyt mies kertoo bravuurikseen paijauksen ja hipsutuksen. 

Vartijana työskentelevä Maukka tykkää treenatuista mimmeistä, jotka pitävät itsestään huolta niin fyysisesti kuin henkisesti. Ulkoisesti erityisesti punapäät saavat miehen pään kääntymään.
 
Topi, 24, Kotka

"Topi Kotkasta, te voitte mut iltapalaks hotkasta." 

Betonimies Topi on omien sanojensa mukaan ”perusrempseä ja sosiaalinen heppu”, joka on ”helvetin helppo puhua ympäri ja aivan liian yllytettävissä”. Topi on varsin hymyileväistä sorttia, eikä hymy tällä miehellä hyydy kiperissäkään tilanteissa. Pilkettä silmäkulmassa riittää, loputtomasti! 

Jo jonkin aikaa sinkkuna viihtynyt mies pitää kokeilunhaluisista, huumorintajuisista ja rennoista tytöistä. Topi lähtee Temppareihin avoimin mielin, tietämättä varsinaisesti mikä ohjelma on edes kyseessä! Jäämme siis innolla odottamaan, mistä Topi itsensä löytää.
 

Karim, 20, Helsinki

"Mä oon just se nallekarhu, jonka viereen te haluutte öisin tulla.

Varastomiehenä työskentelevä Karim lähtee Temppareihin erittäin hyvällä mielellä ja suurin odotuksin; ”tiiän, et tästä tulee paras reissu koskaan!”. Sosiaalinen ja iloinen mies aikoo tuoda Temppareihin mukaan oman itsensä, kaikilla mausteilla.

Karim tykkää tummista ja tulisista mimmeistä; mitä eksoottisempi, sen parempi! Melkein vuoden päivät sinkkuudesta nauttinut mies ei karta juhlia ja pitää itseään muutenkin nautiskelijana. Bravuurikseen hän kertoo oman nallekarhumaisuutensa.

Rasmus “Rasse”, 26, Vantaa

"Mulla on vähän naistennaurattajan maine. Pidän huolen, että naisilla on hauskaa tälläkin reissulla." 

Syvällisiä keskusteluja rakastava Rasse kokee olevansa herkkä ja empaattinen, mutta hänestä löytyy myös villi puoli. Rasse tykkää olla äänessä ja on helposti yllytettävissä.

Yrittäjänä toimivaa Rassea on aina kiehtonut Temppareiden maailma ja erityisesti se, minkälaista elämä saarella oikeasti on. Rasse pitää mukaan lähtemistä mahtavana tilaisuutena ja toivoo kokemuksen tuovan hänelle paljon unohtumattomia muistoja – sellaisia, mitä ei muualta voi saada. Aikanaan Paratiisihotellissakin nähty Rasse on ollut sinkkuna kolmisen vuotta ja pitää itseään melko vaikeana tapauksena. Rasse kiinnostuu helposti, mutta yleensä mielenkiinto lakkaa ennen kuin mitään vakavampaa ehtii syntyä. Rasse pitää erityisesti pohjoismaalaisista naisista; vaaleat hiukset ja nätti hymy saa sukat pyörimään miehen jaloissa, vaikka toteaakin, että luonne on tietenkin se, mikä ratkaisee.

Jani, 24, Jalasjärvi

"Mä tulin kuuntelemaan teidän huolet ja murheet." 

Sinkkuna parisen vuotta ollut kattoasentaja Jani pitää itseään hieman vaikeana ja välillä ”vittumaisenakin”, mutta yrittää silti aina tulla kaikkien kanssa toimeen. Joskus mies siinä onnistuukin, mutta ei aina.
Temppareihin Jani lähtee kuitenkin avoimin mielin ja on valmis ottamaan avosylin vastaan kaiken mitä vastaan tulee. Saarelle hän aikoo tuoda hölmön maalaisjuntti-itsensä, ja lupaa ottaa paikkansa joukossa viimeistään ensimmäisen drinkin saatuaan.

Jani pitää naisista, joiden kanssa luonteet osuu yksiin. Erityisesti silmää miellyttävät brunetet ja tummasilmäiset kaunottaret. Luottoa Jani ei kuitenkaan itselleen ihan liikaa anna; ”oma bravuurini asiaan kuin asiaan on se, että homma menee aina jotenkin penkin alle”. Nähtäväksi jää, mitä tämä itse positiivisuus saakaan saarella aikaiseksi!

Petteri "Grönä", 25, Nurmijärvi

“Olen säästellyt itseäni tätä reissua varten. Toivottavasti joku puhaltaa pölyt nupista." 

Grönä on luonteeltaan hyvin avoin ja sosiaalinen, ihmisiä rakastava ”jerryttelijä”. Grönällä onkin sana hallussa, eikä vitsit lopu kesken. Temperamenttisella miehellä vauhti on useimmiten kova, mutta kyky rauhoittuakin löytyy.
Temppareihin Grönä lähtee rinta kaarella ja voitto mielessä, mitä ikinä se sitten tarkoittaakin. Ainakin luvassa on paljon huumoria ja hyvää fiilistä, sen mies lupaa ja toivoo, että kokemus tulisi olemaan mieletön ja unohtumaton.

Grönään vetoavat naiset, jotka kantavat itsensä tyylillä. Grönän mielestä naisen tulisi olla sinut itsensä kanssa, ja ruskeista silmistä saa kuulemma plussaa. Sinkkuna Grönällä on verkot vesissä suurimman osan ajasta. Bravuureikseen hän mainitsee keittiössä lasagnen ja sängyssä kuperkeikan.

Santeri, 19, Pori

"Mä en räppää enkä laula, mut mä tulin tekee ekan Temppari-vauvan." 

Rauhallinen Porin mies Santeri viihtyy porukassa, mutta tykkää viettää aikaa ihmisten kanssa myös kahden kesken. Santeri onkin hyvä kuuntelija, ja hänestä saa halutessaan hyvän ystävän, lohduttajan tai vaikkapa kumppanin. Santeri kokee olevansa aluksi hieman sivustatarkkailija, kunnes sulautuu porukkaan. Sen jälkeen miehestä kyllä löytyy ehdottomasti myös se hauska puoli.

Kauppakorkeassa opiskeleva Santeri arvostaa rehellisyyttä ja tykkää erityisesti tatuoiduista ja urheilullisista naisista. Ehdoton ”turn on” on luonnolliset naiset, jotka eivät meikkaa kovin paljoa. Santeri tykkää viettää aikaa harrastusten sekä perheen ja ystävien parissa, mutta kun hän lähtee viihteelle, ei haittaa vaikka illan päätteeksi vierestä löytyisikin joku ihana nainen.

Sinkkuna Santeri on viihtynyt nyt vajaan vuoden ja Temppareihin hän aikoo tuoda tietysti houkutuksen – itsensä! Bravuurikseen Santeri sanoo huonojen vitsien kertomisen sekä ”smoothisti olkapäälle slaidaamisen”.

Joona, 21, Lempäälä

“Jos mä saan hänet tulemaan paikalle yhdellä sormella, niin miettikää mitä mä saan aikaan kahdella."   

Joonan mielestä Lempäälästä löytyy kolme ihmeellisen upeaa asiaa; peniksen muotoinen joki, Marko ”Mörkö” Anttila, sekä hän itse. Hän kuulee usein ihmisten kuvailevan häntä ”röyhkeän kusipäiseksi”, mutta se johtuu hänen mielestään siitä, että välillä hän sitä vähän onkin. Jossain sisällään Joona kuitenkin tietää olevansa myös kohtelias herrasmies, ja tarvittaessa kenen tahansa äidin unelmavävy.

Joonalla on varsin yksiselitteinen naismaku, joka on aina sytyttänyt miehen: blondi, siniset silmät, urheilullinen kroppa ja yllytyshullu, aivan kuin hän itsekin. Sinkkuelämää mies on viettänyt suurimman osan elämästään, mutta kertoo, ettei hänen ole juurikaan tarvinnut lähteä baarista yksin kotiin.
Myyjänä työskentelevä Joona ei peräänny mistään, ja sen asenteen hän aikoo pitää myös saarella. Jos joku ehdottaa jotain, niin hän lupaa tehdä. Mies tosin toivoo, ettei ”pallo lähtisi ihan täysin lavasta” ja Suomeen voisi palata edes jonkinlaisen itsearvostuksen kanssa.  
Omana bravuurina hän pitää ”järjettömän hyvää paskanpuhumisen lahjaa”; sanattomaksi hän ei jää missään tilanteessa. 

Sami, 21, Tampere


 "Mä tulin tänne pämppää ja teidän mimmejä lämppää." 

Korikorjaajana työskentelevä Sami pitää itseään rennosti irrottelevana, huumorintajuisena herrasmiehenä ja toisinaan naistennaurattajaksikin kutsuttuna hauskanpitäjänä. Rennoin ottein elämäänsä elävän Samin mottona on ”kaikki muu käy, paitsi pienet kengät ja tyhjä tuoppi”.
Puolisen vuotta sinkkuna ollut Sami arvostaa naisessa luonnollisuutta, luotettavuutta sekä terveitä elämäntapoja pienten paheiden kera.

Temppareihin Sami lähtee hyvillä ja avoimilla mielin; miehen vaatimattomana pyrkimyksenä on olla tämän kauden tunnetuin Sami - ohi Sami Kurosen. Sokerina pohjalla Sami mainitsee bravuurikseen viedä naiselta jalat alta.   
 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Sinkku-Fanni harrasti seksiä varatun Juhon kanssa useita kertoja Temptation Islandilla: kertoo nyt oman versionsa tapahtumista – "Se oli ihan tietoisesti tehty"14.5.2019 04.00
HS: Temptation Islandin raju iltanuotio sai Sami Kurosen kyseenalaistamaan koko ohjelman – "kuinka pitkälle oikein voidaan mennä"28.3.2019 04.30
Tempation Island -sinkku Candiella, 23, julkaisi toinen toistaan paljastavampia kuvia somessa – kertoo nyt kuinka huijasikin koko Suomea5.8.2019 04.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat