Puheenaihe

Yle: Objektiseksuaali Anne on rakastunut muitakin kuin WTC-torneja – ihastuksena myös nämä rakennukset ja esineet

Annen pitkäaikaisena haaveena on päästä WTC-tornien muistomerkille. Arkistokuva.

Mika S. Horelli

Ylellä esitettävä dokumentti Rakkaani WTC kertoo kolmekymppisestä Annesta, joka on suhteessa World Trade Centerin tuhoutuneiden kaksoistornien kanssa. Anne on Ylen artikkelin mukaan ensimmäinen Suomessa avoimesti julkisuuteen tullut objektiseksuaali.

Objektiseksuaalinen ihminen rakastuu ja sitoutuu erilaisiin esineisiin, kuten vaikkapa rakennuksiin, koneisiin tai autoihin. Kyseessä on harvinainen seksuaalisuuden muoto, jossa ihminen kokee saavansa myös vastarakkautta esineiltä.

Anne huomasi seitsemänvuotiaana olevansa kiinnostunut esineistä. Ihastuksen kohteina ovat olleet muun muassa Näsinneula, laskettelurinne, jyrsin, siskon sukset, sekä maitoauton perävaunu.

Annen pitkäaikaisin esinesuhde on WTC-tornit, joihin hän kertoo ihastuneensa 14-vuotiaana vuonna 2002. Anne pitää suhdetta torneihin yllä omistamansa julistekuvan ja tornin pienoismallien avulla. Hänen haaveenaan olisi päästä New Yorkissa tuhoutuneiden tornien muistomerkillä.

Anne on suostunut kertomaan dokumentissa omasta suuntautumisestaan ja arjestaan kaksoistornien kanssa, koska haluaa rohkaista jokaista objektiseksuaalia olemaan oma itsensä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Naisen seksifantasia oli miehelle niin vastenmielinen, että suhde loppui – olisitko sinä toteuttanut?30.4.2019 03.50
Nainen halusi toteuttaa salatun seksifantasiansa ja järkyttyi lopputuloksesta – "ei koskaan enää"19.7.2019 03.50
Yleisimmä seksifantasiat paljastettiin – suosituin ei yllätä ja tämän takia se kiihottaa ihmisiä28.9.2018 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat